Головна » 2020 » Травень » 8 » "Новинки від видавництв" - новий віртуально-інформаційний проєкт



15:11
"Новинки від видавництв" - новий віртуально-інформаційний проєкт
Чернігівська обласна бібліотека для дітей презентує новий віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв», який має за мету познайомити інтернет користувачів з книжковою продукцією для дітей.

Одним з головних завдань видавництв – є популяризація української мови у всіх сферах життя. Це відомі видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Ранок», «Навчальна книга - Богдан», «Школа», «Зелений пес», "Vivat", "Талант", та ін.

Віртуальний проєкт «Новинки від видавництв» допоможе зорієнтуватись у великому книжковому розмаїтті, адже на книжковому ринку є що запропонувати читачеві. Видавництва пропонують свою книжкову продукцію для розвитку, навчання, пізнання нового та ще невідомого для дошкільників, учнів молодшого шкільного віку та їх батьків.

Розвиваючи свій потенціал, видавництва з кожним роком збільшують асортимент і пропонують українським дітлахам повний спектр дитячої продукції.
Видавництва працюють над забезпеченням потреб національної школи. Крім того, друкують дитячу та художню літературу, перекладені твори відомих світових письменників.

Засновники багатьох видавництв — відомі письменники та громадські діячі.
Використовуючи досвід і розробки світових експертів в області книгодрукування, а також залучаючи молодих талановитих ілюстраторів та авторів, видавництва докладають зусиль щодо забезпечення книги, захоплювати читачів своїм змістом та ілюстраціями.

Книги є доступними для будь-якого читача, незалежно від статків та смаку. Якісна українська книга обов’язково має потрапити до тих, хто її заслуговує. Чернігівська обласна бібліотека для дітей із задоволенням допоможе вам у виборі книг. Завітайте до нас після карантину!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 490 | Додав: estet | Теги: видавництва, новинки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0