Головна » 2023 » Листопад » 17 » Новинки для юних музикантів вже у відділі мистецтв!



13:52
Новинки для юних музикантів вже у відділі мистецтв!
Фонд відділу мистецтв Чернігівської обласної бібліотеки для дітей поповнився нотними виданнями, які стануть в нагоді всім, хто займається музикою та вчиться грати на різних музичних інструментах.

Отож, до уваги читачів:

Татаурова, Л. І. Сольфеджіо.1, 2, 3 клас (строк навчання 6 років): навчальний посібник для музичної школи, музичного відділення початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу (школи естетичного виховання). - Київ: Музична Україна, 2021.

Татаурова, Л. І. Сольфеджіо.1, 2, 3 клас (строк навчання 8 років): навчальний посібник для музичної школи, музичного відділення мистецької школи закладу. - Київ: Музична Україна, 2021, 2022.

Татаурова, Л. І. Сольфеджіо. 4, 5 клас (строк навчання 8 років): навчальний посібник для початкової мистецької освіти. - Київ: Музична Україна, 2021.

Посібники містять навчальний матеріал, що відповідає програмним вимогам для учнів 1-3 класу шестирічного терміну навчання та для учнів 1-5 класу восьмирічного терміну навчання (Програма «Сольфеджіо», Київ, 2012).

У них поєднані функції підручника, хрестоматій для сольфеджування, співу із текстом, для слухового та нотного аналізу, збірників інтонаційних вправ, практичних завдань з музичної грамоти, а також робочого зошита зі зразками для виконання різних вправ.

Матеріал посібників побудовано за принципом «від простого до складного», що дає можливість здійснити диференційований підхід до навчання учнів не тільки різних за рівнями підготовки, але й з різними музичними здібностями.

Також для занять сольфеджіо пропонуємо збірник "Павленко, Т. П. Сольфеджіо на основі українських народних пісень. – Київ: Музична Україна, 2022".
Посібник призначений для учнів 1—7-х класів дитячих музичних шкіл та шкіл мистецтв. Навчальний матеріал посібника вперше побудований на основі українських народних пісень, а знайомство з кращими зразками народної творчості допоможе виховати підростаюче покоління у дусі національного патріотизму.

А ті, хто вчиться грати на музичних інструментах (бандурі, баяні чи фортепіано) також знайдуть у фонді відділу потрібну літературу.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Нові книги | Переглядів: 156 | Додав: estet | Теги: нові книги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0