Головна » 2019 » Травень » 21 » Наші у Львові. Фестиваль “Супергерої рятують планету”



15:50
Наші у Львові. Фестиваль “Супергерої рятують планету”
Кожного року в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей проходить Всеукраїнський конкурс “Найкращий читач року”. Переможницями 2019 року стали Новицька Марія (7 клас) з міста Борзни і Розумієнко Варвара (7 клас) з міста Чернігова. Дівчатка отримали головний приз: незабутню подорож до одного з найпрекрасніших міст світу - міста Львова на Дитячий форум та Фестиваль дитячого читання “Книгоманія”, який проходив у Палаці мистецтв з 17 по 19 травня.
Цьогорічний фестиваль мав назву “Супергерої рятують планету”. Зараз, як ніколи, Земля знаходиться в небезпеці, але шанс врятувати планету у кожного з нас є!
Діти розуміють, що вирішення екологічних проблем залежить не лише від дорослих, але й від кожної дитини. Недостатньо просто знати про негативні наслідки екологічної катастрофи – потрібно не допустити її, об’єднавшись заради виживання нашої планети.
Отож, час діяти. Кожна дитина має голос, має силу вчинити правильно, має наснагу та терпіння, щоб стати Супергероєм і врятувати планету. Бо дійсно – навіщо вчитись, якщо немає майбутнього?
У Палаці мистецтв діти брали участь у грі-квесті “Планета Книгоманія” та, пройшовши завдання у восьми просторах Дитячого форуму, здобули відповідну суперсилу і стали Рятівниками, Героями та Супергероями. А ще вони отримали незабутні враження та чудові подарунки від спонсорів!
Учасники дитячого книжкового форуму долучилися до створення проекту “Агенти Книгоманії” – медійного продукту для популяризації читання. Вони створювали свої групи в соціальних мережах Інстаграм та Фейсбук і заохочували до них якомога більше однодумців. Хто з учасників зібрав найбільшу аудиторію, той отримав перемогу і призи від організаторів проекту.
Читання хороших книжок робить життя цікавим та яскравим. І неважливо, скільки тобі: 6, 12 або навіть 66. Всіх нас об’єднує любов до книг і читання, а читати – це круто! Отже, просто ЧИТАЙ і ПЕРЕМАГАЙ!








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: "Найкращий читач року" | Переглядів: 1487 | Додав: estet | Теги: Книгоманія, Найкращий читач, Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0