Головна » 2013 » Червень » 7 » Наші у Львові !



17:58
Наші у Львові !
17-19 травня у Львові відбувся Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» завдяки зусиллям Форуму видавців та сприянню обласних бібліотек України для дітей. Серед 45-ти переможців Всеукраїнського конкурсу читання «Найкращий читач України-2013» (конкурс проводиться з 2002 року) - Марина Біленька з с. Слобідка Менського району та Анна Дзюба з с. Наумівка Бобровицького району нашої області.
Це чудова нагода для дівчаток поспілкуватися з такими ж палкими прихильниками книги, як вони, побачити незвичайне місто Лева, зустрітися з живими авторами улюблених книг. Найкращих читачів України нагородили призами та грамотами. Їх вітали президент Форуму видавців Олександра Коваль, «мама» Петрика П’яточкіна та Капітошки письменниця Наталія Гузєєва та дитяча письменниця Зірка Мензатюк.
Впродовж трьох днів у Львові на переможців-книгоманів чекала насичена програма – участь у Параді літературних героїв, різноманітних майстер-класах, зустрічах з сучасними дитячими письменниками з України та Почесним гостем з Великої Британії – Іаном Уайброу. Чудово відбулись й розважальні заходи – танцювальний майстер-клас від студії соціальних латиноамериканських танців «Adrenalina», участь у грі «Збирай слонів».
Найкращі читачі обговорювали ідеї для реклами на мозковому штурмі «Одна фраза – тисячі послідовників» з письменниками Тетяною Щербаченко, Ларисою Денисенко, Галиною Вдовиченко, Андрієм Курковим, телеведучою і літературним критиком Іриною Славінською, координаторкою конкурсу «Книгоманія» Неллі Клос і президентом ГО «Форум видавців» Олександрою Коваль, а керував процесом відомий львівський піарник Роман Матис.
Участь у такому Фестивалі не тільки дуже почесна, а й корисна та приємна. Вражень залишилось багато, ними найкращі читачі Чернігівщини будуть ділитися з друзями і доводити, що читати – модно, престижно та цікаво.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 1810 | Додав: estet | Теги: Львів, Книгоманія, форум видавців | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0