Головна » 2018 » Травень » 16 » Наші книгомани знову у Львові



12:41
Наші книгомани знову у Львові
10-13 травня у Львові відбувся 11-ий Дитячий Форум - унікальний захід, у якому поєдналися гра з отриманням різних корисних вмінь і навичок, де письменники, художники, науковці, спортсмени, музиканти, винахідники, музейники, бібліотекарі, майстри щиро ділилися своїми вміннями з дітьми з надією зробити світ кращим. Його засновником та організатором є ГО «Форум Видавців».
Традиційно гостями Фестивалю дитячого читання «Книгоманія», що відбувся в межах Дитячого форуму, стали переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2018». Для них була організована спеціальна програма, що включала: офіційну церемонію нагородження у Науковій бібліотеці ЛНУ ім. Івана Франка, відвідування Дитячого форуму, захоплюючу вечірку у стилі «Гаррі Потер», брейнстормінг на тему «Як довести підліткам, що читати не страшно?» за участі українських письменників Олега Чаклуна та Івана Андрусяка, а також цікаві екскурсії.
Участь у Фестивалі дитячого читання «Книгоманія» взяли 32 переможці Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» з Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Харківської, Херсонської, Чернівецької, Чернігівської областей та м. Львова та 43 переможці районних та міських етапів конкурсу «Книгоманія» з Львівської області.
Чернігівщину представляли Олександра Дзюїна (Корюківський район) і Вікторія Тептюк (Бобровицький район) у супроводі Оксани Трухан, завідувачки відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.
Цього року відвідувачів об’єднала просторова гра-квест «8 ключів Буквордсу». Важливою складовою заходу був книжковий ярмарок, у якому взяло участь 36 видавництв з усієї України. Загалом, у межах Дитячого Форуму-2018 відбулося 1170 заходів, з них:
Печера Жахайликів (літературний простір);
Долина Драконів (музейний простір);
Галявина Єдинорогів (творчий простір);
Галактична імперія (науковий простір);
Камелот (спортивний простір);
Задзеркалля (сценічний простір);
Зачарований ліс (екологічний простір);
Ігросфера;
Королівський дитячий садочок (простір для дошкільнят).
Юні «книгомани» та бібліотекарі, що відвідали Форум у Львові, повезли з собою в різні куточки України незабутні враження від зустрічей з непересічними і творчими людьми, нових знайомств та чарівної та неповторної атмосфери Львова.





















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: "Найкращий читач року" | Переглядів: 1688 | Додав: estet | Теги: Львів, Найращий читач, форум видавців, Конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0