Головна » 2024 » Березень » 27 » Наближаємо перемогу з книгою! Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання.



10:15
Наближаємо перемогу з книгою! Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання.
Саме під таким гаслом Україною крокує Всеукраїнський тиждень дитячого читання, відкриття якого відбулося в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей. Свято книги, любові до читання, весни, мрій і надій – все це злилося в неймовірну захоплюючу подію для наших відданих читачів.

Що таке Тиждень дитячого читання? Це – цікаві зустрічі, книжкові виставки, літературні квести і майстер-класи, вистави за творами відомих письменників, вікторини і нескінченна кількість захоплюючих книжкових подорожей.

Під час свята на читачів Чернігівської обласної бібліотеки для дітей чекало безліч сюрпризів! На гостину до бібліотеки завітала відома українська письменниця, казкарка, журналістка, велика патріотка і улюблениця дітвори Зірка Мензатюк. Цікава розмова про творчість, про нові книжки, спогади дитинства, плани на майбутнє – питання дітей до письменниці вражали своєю глибиною, не залишали байдужими і вселяли оптимізм і надію. Адже нація, що читає – непереможна.

Здивувала і вразила письменницю історія Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, та робота колективу, яка ведеться на підтримку маленького читача у надскладних умовах війни.

До свята долучився і колектив Чернігівського обласного театру ляльок імені Олександра Довженка з інтерактивною виставою за казкою пані Зірки «Зварю тобі борщику». Читачі із задоволенням прийняли участь у дійстві, створеному нашими добрими друзями – акторами театру, і все це з піснями, музикою, казковими пригодами. А яким же сюрпризом це стало для нашої шанованої гості! У захваті були усі – і діти і дорослі, адже справжня творчість не залишає байдужими нікого.

Радості дітей не стало меж! Улюблена письменниця, улюблений театр, казки, пригоди і безпосередня участь у виставі – створили неймовірну атмосферу тепла, затишку, добра і любові. Любові до книги, читання, бібліотеки, любові до рідної землі.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання набирає обертів! Чернігівська обласна бібліотека для дітей запрошує всіх поціновувачів книги і читання на неймовірні пригоди, які ми для вас підготували.

Щиро дякуємо поважній гості Зірці Мензатюк, давнім друзям бібліотеки – творчому колективу Чернігівського обласного театру ляльок імені Олександра Довженка за створення справжнього свята для наших дітей – майбутнього України.













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнський тиждень дитячого читання | Переглядів: 145 | Додав: estet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0