Головна » 2015 » Січень » 16 » На "Різдвяних посиденьках"



12:17
На "Різдвяних посиденьках"
Працівники нашої бібліотеки на чолі з директоркою Тамарою Клюй побували на «Різдвяних посиденьках». Так назвали зустріч співробітників чернігівських музеїв і бібліотек у літературно-меморіальному музеї-заповіднику ім. М. Коцюбинського. Колектив саме цього закладу запропонував зібратися у затишному родинному колі – привітати один одного, поспілкуватися.
Тепла і приємна атмосфера дала змогу всім присутнім поділитися враженнями від року, який минув, порадіти за досягнуте, і намітити плани, загадати побажання на новий рік.
Господиня зустрічі Наталія Коцюбинська, привітавши гостей, висловила сподівання, що таке спілкування стане традиційним у зимові новорічні свята, бо ці свята – найулюбленіші, вони зближують нас , дають надію на світле і щасливе життя!
Співробітники Чернігівського історичного музею ім. В.В.Тарновського, Національного заповідника «Чернігів стародавній», Чернігівського художнього музею ім. Г. Галагана розповіли про найцікавіші матеріали, над якими працювали у 2014 році. Колеги згадували найкумедніші моменти з життя музеїв і бібліотек. Вони пов’язані із спілкуванням з дітьми, нашими найменшими відвідувачами і читачами.
А бібліотекарі обласної бібліотеки для дітей ім. М. Островського у яскравих образах подарували всім присутнім щедрівки і побажання гараздів і достатку, миру і злагоди. До них приєдналися Інна Аліфіренко, директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Короленка, Марина Латамарчук, директор обласної бібліотеки для юнацтва.
Щирі слова про любов до України і віру в її мирне майбуття лунали під час зустрічі.
Сподіваємось, що 2015 рік подарує нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Адже ми виконуємо благородну роботу – оберігаємо і примножуємо культурну скарбницю нашої рідної України.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1363 | Додав: estet | Теги: Різдвяні посиденьки, Щедрий вечір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0