Головна » 2014 » Травень » 23 » «Молодь крокує до Європи»



15:18
«Молодь крокує до Європи»
День Європи – свято держав-членів Європейського Союзу та Європейського Співтовариства. Воно відзначається щороку 9 травня і було офіційно встановлено рішенням Міланської зустрічі глав держав та урядів, країн-членів Європейського Співтовариства в червні 1985 року на честь заснування товариства.
В нашій країні це свято відзначається кожну третю суботу травня (згідно указу Президента України).
Наша бібліотека в рамках державного святкування Дня Європи продовжує проводити заходи, присвячені цій події. 22 травня нас відвідали студенти 1 курсу «Чернігівського технікуму транспорту та комп’ютерних технологій» та прийняли участь в інформаційно-освітній дискусії «Молодь крокує до Європи». Дискусія розгорнулась навколо питань, пов’язаних з європейською освітою. Студенти ознайомились з системою навчання в багатьох країнах Європейського Союзу. Дискусія зачепила питання переваг та недоліків як української, так і європейської освіти, що необхідно аби дитина навчалася в Європі. Цікавим для наших гостей став тренінг «Відкриваючи Європу», який виявив основні риси, притаманні європейцю та українцю. Під час тренінгу діти дізналися, що є дуже багато спільного між громадянами України та мешканцями Європи. Насамперед – це бажання бути освіченим, пізнавати культурну спадщину людства, вихованість та толерантність в людських відносинах. Це ще раз підтвердило те, що Україна – європейська країна, а українці – справжні європейці.










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1327 | Додав: estet | Теги: День Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0