Головна » 2020 » Грудень » 30 » «Моє хобі» для всіх і для кожного



14:18
«Моє хобі» для всіх і для кожного
«Моє хобі» – розважально-пізнавальний журнал для дітей та підлітків. Він допоможе кожному знайти своє хобі. У всіх випусках журналу – цікава інформація з різних галузей знань, майстер-класи, кросворди, головоломки, конкурси.

Про модульне оригамі, кусудаму, нумізматику, катання на ковзанах тощо ви можете прочитати у журналі «Моє хобі». Можливо, ви відкриєте для себе нове захоплення або дізнаєтеся щось цікаве про те, що маєте нині.

Ви уже підготували рукодільні подарунки до веселих Новорічних свят? Якщо ні, то грудневий номер журналу за 2020 рік «Моє хобі» допоможе не лише обрати вдалу ідею, але й з легкістю втілити її в життя. Отож, шукайте детальні інструкції для виготовлення:

- декоративної ялинки-підвіски;
- екоялинки;
- декоративної ялинки в скандинавському стилі;
- атласної ялинки;
- топіарію «Зелена красуня»;
- ялинки-пружинки;
- новорічної композиції;
- новорічної прикраси «Різдвяна казка»;
- сережок «Паморозь».


Творіть з насолодою!

А ще в цьому випуску можна розгадати «головоламки» і, отримавши ключову фразу, надіслати правильну відповідь на поштову або електронну адресу редакції. Призи отримають троє перших щасливчиків!

А ще з цього номера можна дізнатися про історію сироваріння, лісову красуню з пухнастим хвостом – білочку, про самобутнє мистецтво оригамі, про зимовий олімпійський вид спорту бобслей.

А ще прочитати про історію колядок – пісенних народних творів, які супроводжують магічно-ритуальні різдвяні дійства. Колядки – частина нашої культури, історії чи навіть частина нас самих. Тому не забувайте співати їх, продовжуючи їх існування у пам’яті народу.

Постер для виготовлення новорічної прикраси «Різдвяна казка» можна знайти всередині журналу.

2021 рік минатиме під заступництвом величного Білого Металевого Бика. Ця сильна, працьовита і впевнена в собі тварина прийде на зміну вибагливому і примхливому Щурові. Тож на вас обов’язково чекає щось надзвичайно приємне! Білий Металевий Бик – надійний і сильний партнер. Не забувайте: вам слід проявити старанність і працездатність, щоб заслужити його заступництво!

Зі святами!

Чернігівська обласна бібліотека для дітей радить ще один з найцікавіших та найкращих журналів України для підлітків «Однокласник». Читайте про нього на сайті нашої бібліотеки:
http://ostrovskogo.com.ua/news/odnoklasnik_klasnij_zhurnal_dlja_pidlitkiv/2020-06-16-1719




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 420 | Додав: estet | Теги: моє хоббі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0