Головна » 2023 » Лютий » 14 » Мандруємо Україною. Книга А.Третяк «Квітуча Україна» Бібліотечний порадник «Читання книг – найкращий засіб від турбот, тривожності і стресу»



11:37
Мандруємо Україною. Книга А.Третяк «Квітуча Україна» Бібліотечний порадник «Читання книг – найкращий засіб від турбот, тривожності і стресу»
Ви любите подорожувати? Відкривати для себе нові місця, дізнаватися про їхню історію, уявляти їхнє майбутнє? Подорожі – це можливість відкрити таємниці минулого чи просто отримати нові враження, а згодом поділитися ними з друзями. Подорожуючи з книжкою Анни Третяк «Квітуча Україна», ви побуваєте у багатьох куточках України та дізнаєтеся, наскільки дивовижною є наша держава.

У кожній області є місця, які вражають, захоплюють, причаровують і назавжди залишаються у пам’яті людей, які там побували. Ця книга створена для тих, хто хоче ближче познайомитися з Україною, торкнутися багатств нашого краю та відвідати його цікаві місцини. Можливо, саме це видання надихне вас на реальні подорожі, але вже після нашої спільної Перемоги!

Подорож розпочинається з Автономної Республіки Крим (АРК), яка потрапила до складу нашої держави в 1954 році, таким чином закінчивши формування території нашої країни у її сучасному вигляді. А далі відвідуємо кожну область України з їх неймовірними містами та містечками, неперевершеними краєвидами й архітектурно-культурними пам’ятками. Крім того, зупинка в кожній області супроводжується розповідями про видатних людей, уродженців цих міст, та цитатами з творів відомих авторів про ту чи іншу місцевість. Закінчується мандрівка в містах Київ і Севастополь.

Про місто, яке з давніх-давен є серцем України, вже написані тисячі книжок. Заселення київських земель розпочалося понад 15 тисяч років тому зі стоянки первісних людей. Коли і як саме виникло місто на ймення Київ, напевне, ніхто не скаже. Проте всі ви, мабуть, чули історію про трьох братів – Кия, Щека і Хорива та їхню сестру Либідь, які зупинилися на пагорбах понад Дніпром і заснували там своє місто. Воно було назване на честь старшого брата.

Як і решта території Кримського півострова, Севастополь нині тимчасово окупований росією. Попри цей прикрий факт, ця територіальна одиниця залишається частиною українських земель. Ми сподіваємося, що вже незабаром українці знову матимуть змогу вільно подорожувати по Криму і дізнаватися історію цього краю.

Отже, читайте, мандруйте і пам’ятайте: ЧИТАННЯ КНИГ – найкращий засіб від турбот, тривожності і стресу!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Нові книги | Переглядів: 166 | Додав: estet | Теги: Мандруємо Україною, читання книг, А.Третяк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0