Головна » 2023 » Жовтень » 23 » Майстер-клас за мотивами мультфільму "Мавка. Лісова пісня"



12:54
Майстер-клас за мотивами мультфільму "Мавка. Лісова пісня"
2 березня в кінотеатрах відбулася прем'єра довгоочікуваного українського анімаційного мультфільму "Мавка. Лісова пісня". Автори розповіли історію безмежних українських лісів, які з давніх-давен приховують безліч таємниць і загадок. Серед столітніх дерев, живуть незвичайні міфічні істоти. Головною героїнею є Мавка – Душа і новообрана Берегиня Лісу. Її головне завдання – захищати Ліс та його головний скарб – Джерело життя – від будь-яких зазіхань людей. Одного дня доля Мавки переплітається з долею Лукаша – простого хлопця з села, який володіє рідкісним музичним даром – неймовірною грою на сопілці. Чи зможе Мавка врятувати Ліс, а кохання Лукаша саму Мавку?

"Мавку" показали у понад 80 країнах світу. "Мавка" зібрала у прокаті понад 17 мільйонів доларів.

Таким чином, фентезійна анімація Олександра Рубана та Олега Маламужа стала найкасовішим українським кінопроєктом і тепер входить до списку із 20 найкасовіших кінострічок за всю історію кінопрокату в Україні.

За мотивами мультфільму вишли книжки "Берегиня лісу", "Мавка і Лукаш. Історія кохання", "Таємниці прадавнього лісу".

А ще за мотивами мульфільму сьогодні у відділі мистецтв Чернігівської обласної бібліотеки для дітей відбувся майстер-клас по виготовленню ляльки Мавки з ниток. На таке творче дозвілля до нас завітали вихованці Центру дитячого розвитку CLEVER, і кожен зробив собі яскраву ляльку. Всі Мавки вийшли не схожі одна на одну, але це ж творчість, так і має бути! І діти, і дорослі залишилися задоволені і процесом, і результатом. Чекаємо на нові зустрічі!






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 94 | Додав: estet | Теги: Майстер-клас, Мавка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0