Головна » 2020 » Червень » 3 » Літо довжиною в ДНК



11:13
Літо довжиною в ДНК
Літо – чудова пора для нових відкриттів, зокрема й в читанні. Якщо ви читаєте виключно художню літературу, не бійтесь спробувати щось нове із стилю науково-популярної літератури.

Пропонуємо вашій увазі повість Аліни Штефан - «Літо довжиною в ДНК», що знайомить з історією та останніми досягненнями в галузі біотехнологій.

Книга є у фонді Чернігівської обласної бібліотеки для дітей.

Чим цікава книга?

 Гарна книга для того, щоб краще розібратися в біології і в тому, що вона нам може дати.
 Багато інформації про новітні технології, які тільки розвиваються, наприклад, таких як ДНК-орігамі і яким чином в майбутньому лікуватимуть рак, не шкодячи здоровим клітинам.
 Книга дійсно може привити любов до біології, даючи можливість подивитися на неї з іншої сторони після нудних шкільних уроків.
 Нові знання подаються у веселій і зрозумілій формі.
 Знайти відповіді на свої питання Вам з радістю допоможуть надзвичайно симпатичні герої повісті. Звісно, головна героїня — Наталка Птаха, поза конкуренцією, але чого варті й Щур, брат і сестра Дзиґи, і навіть закоханий у Птаху Ілля… Звісно, є тут натхненна вчителька біології Мітохондрія та молодий, але вже успішний байкер-науковець Євген Джура.
 Жанр цієї книги – не драма, тому тут не буде розбитих сердець, і ви не будете витирати сльози з очей від якоїсь сцени. Але, якщо ви шукаєте якусь смачненьку поживку для свого мозку, то ви знайшли те, що шукали!

Усе це дбайливо дібрала авторка цієї повісті Аліна Штефан.

Трохи про автора

Штефан Аліна - письменниця, оглядачка дитячих книжок.
Мама трьох дівчаток, мешкає у Дніпрі, за фахом – лікарка.
Дитячі книжки стали її другим натхненням після доньок. Писала книжкові огляди і рецензії для БараБуки, «Читомо», «ЛітАкценту» і вела блог на «Букмоль».
У 2018 році дебютувала як авторка науково-популярної літератури для підлітків: у видавництві «Ранок» вийшла її книжка «Літо довжиною в ДНК» (у партнерстві з проектом популяризації нон-фікшину «ЛакіБукс»). Цього ж року у видавництві «Vivat» побачила світ її книжка з елементами наукпопу «Шафа під сливою», а у «Видавництві Старого Лева» – фентезі для молодших підлітків «Реальність Барґеста».
Викладає лабораторну медицину і молекулярно-генетичну діагностику для дорослих, а також природничі науки для дітей, як тренерка в компанії і як вчителька альтернативної школи.

Відео: Аліна Штефан розповідає про свою книгу:






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 518 | Додав: estet | Теги: Штефан Аліна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
Lyubka79