Головна » 2018 » Червень » 5 » Літня читацька альтанка приймає друзів



11:41
Літня читацька альтанка приймає друзів
Урочисто відкрита 1-го червня – в Міжнародний день захисту дітей, читальня на ганку нашої бібліотеки гостинно приймає юних читачів і їх батьків. Вони можуть тут разом цікаво і корисно провести час – читати, гратися, малювати… Та й просто спілкуватися – не остання річ.
Хлопці, як завжди, - «попереду всієї планети»: першими сьогодні прийшли до літньої читацької альтанки саме хлопці – постійні відвідувачі нашої бібліотеки Даніїл Миненко, брати Богдан і Костянтин Лічкуни з друзями. А Ярослав Заєць, який щойно перейшов у третій клас, прийшов з мамою Наталією – сім’єю читати веселіше. Наталія Заєць каже, син книжки любить, любить слухати, коли йому читають. І вважає, розвивають дитину не тільки комп’ютер та ігри, а в першу чергу книга.
Для заохочення читачів (не тільки відвідувачів бібліотеки, а й всіх, хто просто з вулиці може завітати в альтанку) бібліотекарі представили в читальні найцікавіше. Маленьким гостям розповідають історію книг і книгодрукування, разом читають. Завідуюча відділом обслуговування учнів 5-9 класів Оксана Трухан посміхається: діти дуже люблять читати про рекорди – особливо такі, які не варто повторювати. І додає: важливо, щоб дитина, зацікавившись книгою в альтанці, потім прийшла в бібліотеку, взяла цю книжечку і уважно прочитала її вдома.
Наша літня читацька альтанка – це простір для читання просто неба. Завжди відкритий і радий кожному читачеві. Щовівторка з 10-ї до 12-ї тут з нетерпінням чекають на друзів!






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 999 | Додав: estet | Теги: літня альтанка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet