Головна » 2024 » Серпень » 22 » Літня читацька альтанка для юних патріотів



15:11
Літня читацька альтанка для юних патріотів
В сьогоднішніх умовах війни в українців особливе ставлення до державних свят та державних символів України. Наш прапор – наш оберіг. Синьо-жовтий стяг багато століть надихав українців на боротьбу за свою незалежність, волю, за наші прагнення жити у квітучій країні.

Україна 24 серпня відзначає 33-тю річницю проголошення Незалежності. Це важливе свято для держави, адже нині, як і багато століть тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках.

Чернігівська обласна бібліотека для дітей не стоїть осторонь важливих подій держави. До Дня державного прапора України та Дня незалежності України на ґанку бібліотеки працівники відділу обслуговування учнів 5-9 класів розгорнули багато цікавих патріотичних локацій. Учасники майстерні патріотичних закладок для книг із задоволенням вчилися виготовляти закладки для себе, своїх рідних та друзів. Жовтими колосками та блакитними метеликами прикрашали діти прапор України. Виставка-вікторина «Символи України» зацікавила не тільки дітей, а й дорослих, які її використали ще і як фотозону. Діти різного віку вивчали історію, географію рідного краю, захоплено граючись у настільні ігри «Мандруємо Україною», «Все буде Україна», «Доброго вечора, ми з України».

У час, коли захисники та захисниці боронять незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, Чернігівська обласна бібліотека для дітей залучає своїх читачів до патріотичних заходів та збирає кошти для допомоги ЗСУ. Від того, якими зростуть наші діти, залежить, якою буде Україна.











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 45 | Додав: estet | Теги: День Незалежності, літня читацька альтанка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0