Головна » 2022 » Липень » 4 » «Крута фізика» і фокуси Шаленого Професора - розважально-пізнавальний проєкт



11:47
«Крута фізика» і фокуси Шаленого Професора - розважально-пізнавальний проєкт
Продовжуємо наш проєкт і сьогодні вашій увазі книга «Фізика на пальцях. Для дітей і батьків, які хочуть пояснити дітям» Олександра Ніконова.

Ви розумієте теорію Стівена Хокінга і теорію відносності? Чи знаєте ви і чи зможете доступно пояснити основи квантової фізики? Чи розповісте про відкриття Марії Складовської-Кюрі? Бажаєте зрозуміти наймоднішу науку ХХІ сторіччя? Не важливо, вчитеся ви в школі чи вже давно закінчили її. Якщо ви допитлива людина, то ця книжка ДЛЯ ВАС!

Найголовніша наука – фізика, як стверджує автор книги Олександр Ніконов. Багато людей вважають її складною, але розуміння фізики у більшості залежить від способу викладу.

Зацікавити дітей такою наукою, як фізика – можливо, і це доводить у своїй книзі автор. У цій книзі немає складних термінів та надважких формул, і завдяки цьому матеріал сприймається юними читачами легко та запам'ятовується краще. Книга складається із трьох розділів: із чого складається все на світі, окрім речовини, божевільна фізика. Автор розповідає про будову атома, електромагнітне поле і плазму, причини існування кораблів-привидів, дивовижний інфразвук, що вбиває, теорію відносності, ентропію, час.

Книга Олександра Ніконова допоможе дітям не лише зрозуміти теоретичний матеріал, а й розширити уяву, подивитись на світ по-новому. Педагогам корисно ознайомитись із книгою, щоб використовувати у викладанні матеріалу методи подачі інформації із цього видання. Наймодніша наука XIX сторіччя легко підкориться вам, поспішайте її осягнути.

Ну і чергові досліди Шаленого професора.






Чекайте на продовження




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 342 | Додав: estet | Теги: шалений професор, Ніконов О. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0