Головна » 2017 » Лютий » 27 » Конкурсу «Читаюча родина Чернігова» 15 років !



13:56
Конкурсу «Читаюча родина Чернігова» 15 років !
Нещодавно в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей зібралися переможці та фіналісти попередніх етапів загальноміського конкурсу «Читаюча родина Чернігова».
Вже 15 років Чернігівська обласна бібліотека для дітей спільно з освітянами міста Чернігова та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту активно втілює в життя цікавий щорічний проект-конкурс «Читаюча родина Чернігова», в якому за ці роки взяли участь понад 400 родин з усіх шкіл міста, які люблять читати в будь-якому форматі, понад 100 з них стали фіналістами, а понад 40 – лауреатами, призерами конкурсу. Це справжня читацька родина – наша гордість, вона з кожнім роком зростає.
Зустріч відбулася під гаслом «Читаюча родина – єднає Україну». Всі наші учасники зібралися згадати приємні хвилини конкурсу, свої перемоги, хвилини спілкування з новими друзями.
Учасників свята привітали постійні організатори конкурсу – управління сім’ї, молоді та спорту в особі Котенко Вікторії, директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Клюй Тамара Миколаївна, постійні члени журі Надія Філімонівна Дорош, чернігівська письменниця Тетяна Пакалюк.
Родини розповіли про те, що відбулося за ці роки в їх сім’ях, чого досягли діти, як вплинуло читання на їхню долю, обговорили деякі пропозиції щодо конкурсу на майбутнє, адже конкурс житиме.
Гості на згадку передивилися кліпи про конкурс, виставку «Читання може змінити ваше майбутнє», отримали подарунки від організаторів свята, церемонію чаювання прикрасив великий урочистий торт «Читаюча родина».
Всіх учасників свята привітали гарними концертними номерами юна співачка Анжеліка Гальчук, зразковий танцювальний ансамбль «Каблучок» при Палаці дітей та юнацтва міської ради (керівник Наталя Мстиславська); циркова студія «Триумф» (керівник Євгенія Магола); спіткубінг майстерськи виконали Зіберт Данила і його асистентка Марі Мішель.
Незабутня зустріч свідчить, що всі покоління нашого міста читають завжди у будь-якому форматі і що читання може змінити наше життя!
Сьогодні читаюча родина єднає Україну!
















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: "Читаюча родина" | Переглядів: 1775 | Додав: estet | Теги: Читаюча родина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0