Головна » 2023 » Червень » 27 » Книжковий літній настрій триває! У нас в гостях – приватний літній табір «Clever»



11:12
Книжковий літній настрій триває! У нас в гостях – приватний літній табір «Clever»
Незважаючи на прохолодну дощову погоду на гостини до Чернігівської обласної бібліотеки для дітей завітали вихованці приватного літнього табору «Clever».

Під час екскурсії бібліотекою, діти познайомилися з відділами обслуговування для молодших і для старших читачів, їм надзвичайно цікаво було дізнатися історію створення бібліотеки, а ще – чим відрізняється абонемент від читального залу та як можна записатися до бібліотеки.

Велике здивування викликала наявність книгосховища, де живуть найстаріші, найповажніші та наймудріші книги. Побачили вони і найменшу, і найбільшу, і найстаршу книжечки з фонду. А ще дізналися, скільки потрібно часу, щоб перечитати всі книги бібліотеки (звичайно ж, приблизно). Адже головне – це не кількість, а якість читання. І з цим твердженням погодилися абсолютно всі.

Про все це і не тільки в ігровій захопливій формі розповів дітям найдосвідченіший фахівець бібліотеки – Біла Бібліотечна Миша (Головний книжковий гризун). Вона й підготувала учням різноманітні кумедні завдання та розваги, які дітлахи виконували з неприхованою цікавістю, радістю і задоволенням.

Творча частина бібліотечних розваг відбулася у відділі мистецтв, де наші нові друзі відвідали майстер-клас "Лялька-мотанка з ниток" і навчилися робити мотанки.

Отже, книжковий літній настрій триває!





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 109 | Додав: estet | Теги: екскурсія, нові читачі, Майстер-клас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0