Головна » 2015 » Березень » 26 » Канікул пора – радіє дітвора!



15:24
Канікул пора – радіє дітвора!
Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це не тільки найбільш значуща подія життя нашої бібліотеки, а й безліч цікавих ідей, веселих і повчальних заходів, дитячий гомін та привітні бібліотекарі. А головне – це зустріч юного читача з Книгою.
Кожен день Тижня дитячого читання у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів був неповторним та особливим. Що ж чекало найменших читачів бібліотеки?

19 березня відбулось урочисте відкриття Тижня дитячого читання, що стало справжнім яскравим святом для читачів, їх батьків, чернігівських письменників та численних гостей.

20 березня на екскурсію «Подорож до книжкового міста» та знайомство з бібліо-кафе «Книжкова смакота» завітали учні
1-А, 1—Б, 1-В класів ЗОШ №7.

День новинок «Відчуй смак книги», що відбувся 23 березня, вразив школярів ЗОШ № 9 та ЗОШ №29 найкращими новими книгами та журналами. Відвідувачі бібліо-кафе «Книжкова смакота» «продегустували» новинки та переглянули відео-огляд нових надходжень «Бук-фреш».

Продемонстрували свої таланти та навчились власними руками робити незвичайні книжкові закладинки діти різного віку на майстер-класі під час Дня дозвілля «Від книги до творчості» 24 березня.

Всім, хто любить фантастичні пригоди та казкові історії, відділ присвятив 25 березня День казки. В його програмі: Акція «Бібліотекарі читають дітям вголос (голосне читання казок) та лялькові вистави «Коза-дереза» та «Як Барвінок і ромашка книгу рятували». Відвідали заходи вихованці ДНЗ № 52.

До Дня екології 26 березня ляльковий театр «Пізнайко» порадував глядачів з ДНЗ № 43 виставою «Будь чуйним та дбайливим».

Завершився Тиждень дитячого читання Днем періодичних видань «Мікс улюблених журналів». Проте ми щодня раді зустрічі з постійними відвідувачами, друзями бібліотеки та новими читачами.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1515 | Додав: estet | Теги: тиждень книги, бібліотека ім. М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0