Головна » 2017 » Червень » 6 » Як наші до Львова за нагородами їздили…



16:34
Як наші до Львова за нагородами їздили…
1 червня 2017 року у Львові стартував 10-й Дитячий форум-2017, на який зібралися кращі читачі – діти з усієї України. Чернігівщину представляли Панченко Ольга (м. Мена) та Малько Наталія ( Прилуцький р-н с. Товкачівка ) – переможці обласного свята-конкурсу «Діти, що читають – майбутнє України».
Програма дитячого фестивалю «Книгоманія» була цікавою і дуже насиченою. Діти зустрічалися з відомими улюбленими письменниками Сашком Дерманським, Олександром Єсауловим; взяли участь у захоплюючій грі-квесті «Космовізія: супергерої та книжкова туманність», радились і думали «Як зробити, щоб люди читали» під час брейнштормінгу у Львівській обласній бібліотеці для дітей. А цікаві екскурсії до Астрономічної обсерваторії Львівського Національного Університету ім. І.Франка, на Високий Замок, на виставку ретроавтомобілів в рамках фестивалю «Leopolis Grand Prix»..!
Незабутні враження діти отримали під час урочистого нагородження кращих читачів України, яке відбувалось в одній з найстаріших і найвідоміших бібліотек держави – Науковій бібліотеці Львівського Національного Університету ім. І. Франка. Дітям подарували багато книг, нагородили їх грамотами, а спілкування з цікавими людьми, своїми однолітками на все життя запам’ятається нашим чернігівцям.
І ще одна незабутня подія – волонтери, однолітки, супроводжуючі з усієї України вітали нашу Ольгу Панченко з 12-річчям – був святковий торт зі свічками, вітання.
Традиційний дитячий фестиваль «Книгоманія – 2017» подарував усім читачам - дітям незабутні враження.
Шлях до успіху пролягає через бібліотеку.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: "Найкращий читач року" | Переглядів: 1527 | Додав: estet | Теги: Львів, кращий читач, форум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0