Головна » 2018 » Листопад » 20 » «Я маю право на щасливе дитинство»



13:02
«Я маю право на щасливе дитинство»
Під таким гаслом в обласній бібліотеці для дітей відзначили Міжнародний день спільних дій в інтересах дітей, який у світі відзначається саме 20-го листопада – у річницю прийняття Конвенції ООН про права дитини.
На заходи, присвячені Дню спільних дій в інтересах дітей, дитячі бібліотекарі запросили своїх давніх друзів – вихованців Чернігівського центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» та їх батьків. Дітлахи мають особливі освітні потреби, тобто, аби розкрити всі свої можливості, до них потрібен особливий підхід. А в обласній бібліотеці для дітей такий підхід шукають до кожного відвідувача – обмежень тут не визнають.
Вихованці «Відродження» познайомилися з книжками на полицях бібліотеки. Книжки тут теж особливі – їх можна не тільки читати, а й гратися з ними, порелаксувати. Хороша ж книга, як відомо, - дуже добрий лікар.
Лікує й добра посмішка. Саме тому актори лялькового театру «Пізнайко» обласної бібліотеки для дітей обрали для вихованців Центру «Відродження» виставу «Посміхнись і доброму навчись», герої якої вчать допомагати один одному і цінувати навколишній світ.















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 756 | Додав: estet | Теги: діти-інваліди, Відродження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet