Головна » 2018 » Серпень » 8 » Ігровий «Книжковий пікнік в Березовому гаю»



10:05
Ігровий «Книжковий пікнік в Березовому гаю»
Що поєднує читання і гру – речі, здавалося б, несумісні? Як часто дітям доводиться чути: «Досить бавитись! Сядь, почитай!» Насправді читання і гра – це дві сторони однієї монети під назвою «творчість». А традиційний «Книжковий пікнік в Березовому гаю», який по вівторках організовує обласна бібліотека для дітей, - це і є творчість. Недарма ж гасло заходу «Граємо, відпочиваємо і читаємо з насолодою».
Цього вівторка юні читачі знову зібралися на свій пікнік в Березовому гаю. Ті, хто не був знайомий один з одним, познайомилися за грою в м’яч. А далі були ігри літературні. Спробувати розставити в тексті пропущених героїв – ще та задачка! А літературний пінг-понг? Нелегко відповідати на складні запитання суперника. Втім, ігровий дух підняв сеанс арт-терапії: відгадуєш казку – отримуєш розмальовку. Учасники пікніка взяли участь у вікторині «Буває так чи ні?», обговорили віршовані рецепти щодо особистої гігієни зі збірки «Умивайчик». І напевне юні читачі скористаються порадами з культури харчування: не всі смаколики літа настільки корисні, якщо вживати їх одночасно.
І традиційно вголос книжки дітям читали діти. Все ж таки це їхній «Книжковий пікнік в Березовому гаю», який щовівторка з 10-ї до 12-ї збирає юних любителів книги.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 768 | Додав: estet | Теги: Книжковий пікнік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0