Головна » 2015 » Квітень » 15 » Герої Чернігівщини



11:35
Герої Чернігівщини
Чернігівська обласна бібліотека для дітей продовжує випуск краєзнавчої дайджест-серії «Роде наш красний, роде наш прекрасний». Цього року побачили світ 25 та 26 випуски даного видавничого проекту.
Чернігівщина славиться видатними особистостями, які прославили нашу Україну на весь світ. Саме до такої постаті привертає увагу матеріал «Герой України – Олександр Качура».
Про видатного винахідника, машинобудівника, організатора однієї із найпотужніших кампаній України та світу наш матеріал. Тернистий і непростий шлях завоювання лідерства у галузі вітчизняного машинобудівництва, створення конкурентоспроможної продукції - про все це читачі дізнаються із нового дайджесту, який розповідає про сучасного Героя України Олександра Качуру.
Інша постать, на яку звертаємо увагу наших користувачів – Дмитро Жабинський – герой війни із фашистськими загарбниками. Молодий, завзятий, розумний хлопець, який у день свого 25-річчя віддав своє життя за цілісність і свободу рідної країни. До 95-річчя від дня народження героя бібліотека видала матеріал «Зоряні крила», в якому читачі дізнаються про спалах зірки Дмитра Жабинського, який освітив і захистив своїм подвигом рідну Батьківщину.
Отже запрошуємо до нашого сайту, де ви знайдете всі матеріали і зможете ознайомитися із життям та життєвим подвигом видатних чернігівців : http://ostrovskogo.com.ua/load/kraeznavchi_daidjesty/1




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1196 | Додав: estet | Теги: бібліотека ім. М.Островського, краєзнавчі дайджести | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0