Головна » 2019 » Листопад » 27 » Дні інклюзії в бібліотеці



17:23
Дні інклюзії в бібліотеці
У рамках інклюзивного проєкту «Бібліотека – простір для всіх» в обласній бібліотеці для дітей пройшли заходи для дітей обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження».
Такі зустрічі саме у бібліотеці сприяють соціалізації особливих дітей, толерантному ставленню до них, налагодженню дружніх стосунків з дітьми, які відрізняються від них. Два дні у бібліотеці діти і батьки могли і відпочити, і отримати корисну інформацію.
Виставка інклюзивної літератури «Світ особливих дітей» дає поради батькам у вихованні таких дітей. Книги навчають не боятися труднощів і викликів долі, кожна з них відображає певну життєву ситуацію, що відбувається з дитиною.
Дітки з особливими потребами із задоволенням переглянули огляд «Книжкові та бібліотечні рекорди», познайомилися із незвичними книгами бібліотеки і навіть, на майстер-класі, самостійно створили кумедного «Читайлика». А казкотерапія «Книги, які лікують» допомогла дітям і батькам отримати насолоду від незвичайних книжок.
Своєрідним сюрпризом для маленьких відвідувачів стала інклюзивна вистава «Лісове яблучко» обласного театру ляльок імені Олександра Довженка. Під час вистави дітки з особливими потребами самі брали участь у розвитку сюжету, спілкувалися із акторами та взаємодіяли між собою, кожен із них – рівноправний учасник дійства, на рівні із професійними акторами та були героями історії.
Бібліотека подарувала радість дітям, які уміють радіти життю і бути щасливими, незважаючи ні на які обставини.


























QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 551 | Додав: estet | Теги: Відродження, ляльковий театр, інклюзивна література, інклюзія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0