Головна » 2023 » Листопад » 14 » Дякуємо Академії української преси за подаровані книги!



12:03
Дякуємо Академії української преси за подаровані книги!
Чернігівська обласна бібліотека для дітей отримала в подарунок від Бібліотеки масової комунікації та медіаграмотності Академії української преси три книги: Тетяна Іванова «Як не стати гейміфікатором: методики і технології проведення ігор із медіаграмотності» (навчальний посібник, 2021 рік), Клаус Маєр «Журналістика» (підручник, 2022 рік), Бйорн Сташен «Мобільна журналістика» (практичний посібник, 2021 рік).

Останнім часом багато говорять про гейміфікацію в навчальному процесі. Цей тренд також активно впроваджується і тренерами з медіаграмотності. Безумовно, використання ігрових методик робить будь-який урок цікавішим. Матеріал легше засвоюється та закріплюється – і це незаперечний «плюс» гейміфікації. Книга «Як не стати гейміфікатором» розрахована на тренерів із медіаграмотності, а також викладачів, учителів та освітян, які впроваджують у навчальний процес медіаосвіту та навички критичного споживання інформації. Її автор Іванова Тетяна Вікторівна – докторка педагогічних наук, професорка, завідувачка кафедри соціальних комунікацій Маріупольського державного університету. Ведуча та розробниця тренінгових та освітніх програм із медіаграмотності та журналістської етики у Молдові, Казахстані, Киргизстані, Таджикистані.

Клаус Маєр з 2011 року працює професором журналістики в Католицькому університеті Айхштетт-Інгольштадт, до цього працював у Інституті журналістики Дортмундського технічного університету та в Дармштадському університеті прикладних наук. Він є лауреатом премії Ars legend 2017 року за відмінне викладання в університеті. Підручник Клауса Маєра «Журналістика» є своєрідним вступом у професію, адже охоплює загальні важливі моменти історії, теорії та практики журналістики. Це видання може стати в нагоді студентам, аспірантам, викладачам факультетів та інститутів журналістики, усім, кого цікавить журналістський фах.

Книжка «Мобільна журналістика» Бйорна Сташена присвячена практичним проблемам переходу традиційної журналістики до використання новітнього обладнання та новітніх застосунків у теле- та радіожурналістиці. Книжка буде корисна як практичним журналістам, так і тим, хто тільки приходить в професію.

Щиро вдячні Академії української преси за подаровані книги!





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Нові книги | Переглядів: 149 | Додав: estet | Теги: подарунки бібліотеці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Листопад 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
Olenavolchenko