Головна » 2018 » Грудень » 6 » День краєзнавства в бібліотеці



12:41
День краєзнавства в бібліотеці
Батьківщина для кожного з нас бере початок від тепла рідної домівки, тихої материнської пісні, чистої рідної мови. І де б ми не перебували, куди б не пролягли наші життєві дороги, ми завжди, хоча б у думках, повертаємось до рідних місць.
Та щоб по-справжньому любити свій рідний край, його треба добре знати. А чи добре наші діти знають своє місто?
Чернігівська обласна бібліотека для дітей постійно веде роботу із залучення своїх читачів до вивчення рідного краю. І черговий День краєзнавства, який пройшов в бібліотеці, довів, що наші діти люблять і знають край, в якому живуть.
До бібліотеки завітали учні 6-Г класу ЗОШ № 3 м. Чернігова зі своїм класним керівником Нагорною Світланою Анатоліївною та бібліотекарем школи Руденко Іриною Михайлівною. День краєзнавства розпочався пізнавальною екскурсією «Бібліотечні лабіринти», з якої діти дізналися історію Чернігівської обласної бібліотеки для дітей, яка в цьому році відзначила своє 120-річчя, ознайомилися з усіма відділами бібліотеки.
Продовжуючи подорожувати бібліотекою, юні читачі познайомилися із великою виставкою в читальній залі «Відродження наших святинь», присвячену Року збереження культурної спадщини, із відео та музичним супроводом.
Веселим завершенням Дня пізнання свого краю став краєзнавчий квест «Чернігівські скарби», в якому діти із задоволенням вирушили на розгадку таємниць. Карти, загадки, запитання з історії міста… У подарунок команди отримали друковану продукцію бібліотеки і солодкі нагороди.
Отже, День краєзнавства в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей завершено, але пізнання рідного краю продовжується.











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 795 | Додав: estet | Теги: день краєзнавства, краєзнавчий квест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet