Головна » 2014 » Травень » 20 » День інформації «Стати Європою, щоб бути Україною»



16:35
День інформації «Стати Європою, щоб бути Україною»
День Європи – справжнє свято справжніх українців. В нашій державі це свято проходить у кожну третю суботу травня. Так і цього року свято єдності європейських країн пройшло на державному рівні.
День Європи в Україні – це прекрасна можливість дізнатися найцікавіше про Європейський Союз та його відносини з Україною, познайомитися з культурою європейських країн, зустрітися з цікавими людьми, обговорити питання сьогодення та отримати по-справжньому незабутні враження.
В бібліотеці пройшов День інформації «Стати Європою, щоб бути Україною». На свято прийшли читачі-учні чернігівської школи № 29 зі своїм класним керівником Басанко Іриною Віталіївною.
Розпочався День інформації з бліц-опитування «Що для тебе Європа». Діти активно відповідали на запитання бліцу і виявилося, що кожен багато очікує від європейського вибору нашої держави. Це, насамперед, – сподівання на одержання якісної освіти, адже вони - майбутні випускники, і європейський вибір саме освітнього плану для них дуже важливий. Учасникам зустрічі був запропонований інформаційний огляд «Європа – наш спільний дім», який супроводжувався цікавою слайд-презентацією з ключових питань європейського майбутнього.
Вікторина «Європейський калейдоскоп» провела наших юних європейців не тільки найцікавішими місцями держав Європейського Союзу, але й викликала велику зацікавленість та дискусію щодо піднятих запитань. За правильні відповіді учасники отримували солодкі призи.
Але весняний день великий, і свято продовжувалося. Учасникам була пропонована відео-подорож «Галопом по Європі», з якої вони дізналися із перших вуст про навчання дітей у країнах Європи. І на завершення кожний отримав паперову долоню, на якій написав якості людини, які на їх погляд притаманні європейцю. Які ж це якості? А діти наші вважать так : доброта, чемність, доброзичливість, освіченість, толерантність…
Тож бачимо, що сучасні покоління дітей незалежної України – справжні європейці, адже Європа починається не за кордоном України, а у серці кожного українця. Тож будуймо всі разом справжню незалежну українську європейську державу!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1663 | Додав: estet | Теги: День Европи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0