Головна » 2016 » Березень » 29 » День безпеки з бібліотекою - 2016



09:42
День безпеки з бібліотекою - 2016
В рамках Десятиріччя дій з безпеки дорожнього руху, проголошеного Генеральною асамблеєю ООН, Чернігівська обласна бібліотека для дітей втретє провела для своїх маленьких читачів День безпеки з бібліотекою спільно з навчально – методичним центром Цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та управлінням превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області.
В програмі Дня відбулася цікава рольова гра «Умовне перехрестя», в якій діти стали «учасниками» дорожнього руху: «пішоходами», «водіями», «регулювальниками»; вони із задоволенням виконували свої ролі і демонстрували знання правил. Керували всім цим дійством майори управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області - Наталя Павлова та Сергій Борздий. Вони подарували всім учасникам повітряні кульки кольорів світлофора. А потім була ще одна радісна подія. На День безпеки завітала гостя з Києва – авторка книги «1000 та 1 поворот» Ольга Дробишева.
Як зробити життя щасливішим? На думку письменниці – це бути здоровим, мати можливість розвиватися та знати, що дорогі тобі люди живі, здорові та мають якісне життя. Книжка «1000 та 1 поворот» народилась саме для того, щоб виконувати ці завдання. Авторка сподівається, що її книжка збереже тисячі людських життів і подарує радість, як маленьким, так і дорослим читачам.
Книжка оригінальна, містить в собі ігри, а герої книжки – пташки та звірята. Авторка в творчому веселому діалозі з дітьми розповідала, чому вона написала цю книгу, кому присвятила її. Сама Ольга Дробишева родом з Чернігова, навчалася у ЗНЗ №7, активно читала в обласній бібліотеці для дітей.
Діти ставили багато запитань авторці – чи буде ще писати на цю тему, що пише зараз, а вона їм довела головну мету свого задуму : одна людина мало що може змінити для своєї безпеки та безпеки інших, але якщо об’єднати зусилля багатьох людей, можна перемогти багато в чому і змінити життя на краще.
На згадку про зустріч авторка твору подарувала книжечку «1000 та 1 поворот» зі своїм автографом кожному юному учаснику.
Зустріч дітям дуже сподобалась і вони чекають на нові зустрічі з О. Дробишевою.
День безпеки з бібліотекою допомагає через книгу, гру навчати наших дітей весело і цікаво оволодівати знаннями, такими важливими для їхнього життя і здоров’я.








QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1031 | Додав: estet | Теги: день безпеки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0