Головна » 2020 » Квітень » 14 » Читайте найцікавіше! Блоги «Інформаційний бібліоfresh» і «Новинки від інформинки» (6.04 – 10.04)



11:03
Читайте найцікавіше! Блоги «Інформаційний бібліоfresh» і «Новинки від інформинки» (6.04 – 10.04)
Вже багато років вас, наші любі читачі, радують «Інформаційний бібліоfresh» і «Новинки від інформинки» - блоги бібліотеки, які надають вам найцікавішу, найсучаснішу, динамічну, енергійну і пізнавальну інформацію.

Минулого тижня також для вас було представлено багато матеріалів на найрізноманітніші теми. З початку карантину, наші блоггери започаткували інтерактивні ресурси бібліотечних інновацій «Карантин з користю». Отже нагадаємо, про що ми писали минулого тижня:

Розфарбуйте свої будні
У Всесвітній День Мультфільмів запрошуємо дітей та батьків на прем'єру пізнавально-розважальної програми про світ мультфільмів.
https://informunka.blogspot.com/2020/04/blog-post_6.html
https://view.genial.ly/5e8adbb3d5aa510e32cd36c2/presentation-multiki

Онлайн реклама книжок:
З ложкою по Україні: 10 нетрадиційних страв, які варто спробувати – реклама книжки Українські страви
https://nataliswir29.blogspot.com/2020/04/14.html
Українська кухня, як і її народ, така ж щедра і багата. Є в українській кухні і страви, запозичені в інших народів. Деякі з них настільки прижилися, що стали вважатися традиційними і споконвічно українськими, хоча мають далеко не українське походження.

«Книги-мандрівки. Україна» 5 сезон
https://informunka.blogspot.com/2020/04/blog-post_8.html
7 квітня вийшла нова серія «Книги-мандрівки. Україна» яка відкриває героїчний цикл, присвячений могутній середньовічній державі, велич якої сучасник може осягнути, прирівнявши її до держави Семи Королівств – Київській Русі. Вона об’єднала понад 20 племен та народностей і стала найбільшою державою Європи. Через неї проходили найважливіші торговельні шляхи, що сполучали схід та захід, варязьку північ з Константинополем на півдні. Втім, перш ніж припливати до столиці Візантії княжими флотиліями, слов’яни потрапляли сюди здебільшого як раби. Яким же чином цим «рабам» вдалося утворити державу, настільки могутню й впливову, що навіть Чорне море називали Руським? Про князів, які стояли біля витоків Київської Русі, про гривню і як вона стала матір’ю рубля, про дивовижну силу єднання та нищівну силу міжусобного розбрату – дізнайтесь просто зараз! Розкаже все сам імператор Візантії голосом франківського відеоблогера Ігоря Пустовіта.

Хрумкі казки для малюків
https://informunka.blogspot.com/2020/04/blog-post_56.html
Тема здорового дитячого харчування залишається дуже актуальною у будь-якому віці. Кожна мама хоче, щоб її дитина отримувала якісну, збалансовану та корисну їжу. Але що робити, якщо дитина не любить їсти овочі та фрукти? Допоможе їх полюбити книжка “Казки-вітамінчики” Наталії Чуб, універсальна книжка, яку можна використовувати як кулінарну книжку, книжку для творчості і просто читати добрі казки. Фантазуючи разом з дитиною та граючи можна більше дізнатися інформації про користь овочів і фруктів. А створені шедеври можна з’їсти. Апетит приходить під час овочевої творчості.

Подорожі не виходячи з дому: онлайн-екскурсії та вистави
https://informunka.blogspot.com/2020/04/blog-post_89.html
Чи знаєте ви, що можете відвідати Велику китайську стіну, побачити Мону Лізу або завітати до улюблених тварин зоопарку, не виходячи з дому?
Для улюблених читачів ідеї віртуальних екскурсій по всій Землі та навіть поза нею, а ще вистава відомого Цирку duSoleil – безкоштовно!
https://informunka.blogspot.com/2020/04/du-soleil.html

Популяризація бібліотек та книговидання:
Літературна премія для підлітків «Навиворіт» 2019
https://nataliswir29.blogspot.com/2020/04/2019.html

Велика справа маленьких бібліотек
https://nataliswir29.blogspot.com/2020/04/blog-post_9.html

Знову і знову запрошуємо на блоги нашої бібліотеки, щоби бути в курсі всього найсучаснішого, найкориснішого і найцікавішого.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 519 | Додав: estet | Теги: Новинки_від_інформинки, блог, Інформаційний_бібліоfresh | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0