Головна » 2020 » Травень » 12 » Читайте найцікавіше! Блог «Мій край – частинка України» (04.05 – 08.05)



14:01
Читайте найцікавіше! Блог «Мій край – частинка України» (04.05 – 08.05)
Запрошуємо до огляду новинок краєзнавчого блогу «Мій край – частинка України».

Минулий тиждень був насичений подіями і різноманітною інформацією.
Перш за все, звертаємо увагу на те, що в рамках нового проєкту Чернігівського меморіально-літературного музею Михайла Коцюбинського «За зачиненими дверима», вашій увазі шоста і сьома серії віртуальних подорожей. Чернігівська обласна бібліотека для дітей пропонує вам також ознайомитися з віртуальним літературним проектом «На іменини до письменника» і віртуально побувати на виставках і заходах, які проводились у нашій бібліотеці, приурочених Михайлу Коцюбинському.
https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/blog-post_6.html

https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/blog-post_4.html

Чернігівський обласний історичний музей імені Василя Тарновського також знайомить своїх прихильників новим віртуальний проектом «Історія одного експоната» . Минулого тижня вашій увазі було надано три таких екскурсії «Шата ікони Іллінської Богородиці», «Револьвери» і «Весільне вільце». Запрошуємо на цікаві екскурсії у віртуалі!
https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/04/blog-post_22.html

Володимир Пилипенко знову порадував вас віртуальною подорожжю. На цей раз до містечка Седнів. Від нашої бібліотеки ви отримали цікаву інфломацію щодо видатних людей, життям і діяльністю пов’язаних із Седневом і традиційний пазл. Вивчайте, читайте, насолоджуйтесь!
Володимир Пилипенко продовжує дивувати... Подорож Седневом
https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/blog-post_14.html

Минулого тижня виповнилося 120 років від дня народження видатного українського коміка, уродженця Чернігівщини – Миколи Яковченка. Житттєпис митця у нашому матеріалі:
120 років від дня народження видатного артиста
https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/120.html

Порадував своїх відвідувачів і нас з вами Чернігівський обласний художній музей імені Павла Галагана. Цього разу віртуальною виставкою про видатну французьку художницю Марі-Луїз Елізабет Віже-Лебрен. Ловіть цікаву подорож мистецтвом:
Чернігівський обласний художній музей запрошує на віртуальну виставку
https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/blog-post_19.html

І знову віртуальні подорожі найцікавішими куточками Чернігівщини. Цього разу у Качанівку – осередок культурного простору Чернігівщини. Ну і на завершення – складайте пазл!
Продовжуємо подорожувати Чернігівщиною. Качанівка
https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/blog-post_7.html

І завершився тиждень цікавою творчою зустріччю з Олександром Онищенком, чеським художником, уродженцем Чернігова. Інтерв’ю з художником і відео-ролік вашій увазі! https://kraychernigiv.blogspot.com/2020/05/blog-post_89.html


На завершення, до двох великих подій подій - Дня пам’яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, нашою бібліотекою створено нову сторінку «Жіночі історії Другої світової». Пропонуємо вашій увазі історію про нашу землячку Галину Кузьменко. Читайте за посиланням:
https://kraychernigiv.blogspot.com/p/89.html

Заходьте на блог нашої бібліотеки «Мій край – частинка України» і отримайте найцікавішу, найсучаснішу, найкориснішу інформацію.Читайте, насолоджуйтесь і вивчайте свою малу Батьківщину!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 484 | Додав: estet | Теги: блог, Мій_край_частинка_України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0