Головна » 2014 » Грудень » 19 » Читаємо другу



15:27
Читаємо другу
18 грудня працівники Чернігівської обласної бібліотеки для дітей ім. М. Островського завітали до Чернігівського навчально-реабілітаційного центру з незвичайним подарунком до дня Святого Миколая та новорічних свят – першою аудіокнигою з записами літературних творів шкільної програми в рамках спільного проекту «Читаємо другу». Мета проекту, розпочатого в цьому році – зробити більш доступними кращі твори світової та вітчизняної літератури для дітей і підлітків з вадами зору, допомогти їм в соціалізації та інтеграції у суспільстві.

В аудіокнигу ввійшли уривки творів Артура Конан Дойля, Редьярда Кіплінга, Тараса Шевченка, а також Всеволода Нестайка. Читали для аудіокниги діти-волонтери, учні 7-А класу ЗОШ №27 м. Чернігова Куріка Марина та Кулак Кирило а також і бібліотекарі обласної бібліотеки для дітей ім. М. Островського. Прослухати аудіофайли або завантажити їх на будь-який пристрій, що підтримує формат mp3, можна у будь-який зручний час.

Зі світлим святом зимової казки бібліотекарі привітали дітей солодкими миколайчиками та від усієї душі побажали їм та їхнім вчителям і батькам міцного здоров’я і успіхів, щоб кожен день приносив багато позитивних емоцій, яскравих посмішок та здійснення усіх заповітних мрій.

Зав. відділу методології
бібліотечної роботи з дітьми Н. І. Шеша






Прослушать или скачать А. Конан Дойл Собака Баскервілей бесплатно на Простоплеер


Прослушать или скачать Всеволод Нестайко Тореадори бесплатно на Простоплеер


Прослушать или скачать Всеволод Нестайко Імпічмент бесплатно на Простоплеер


Прослушать или скачать Редьярд Кіплінг Лист до сина бесплатно на Простоплеер


Прослушать или скачать Робін Гуд і Герфордський Єпископ бесплатно на Простоплеер


Прослушать или скачать Тарас Шевченко Тополя бесплатно на Простоплеер




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1611 | Додав: estet | Теги: бібліотека ім. М.Островського, Святий Миколай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
estet