Головна » 2018 » Липень » 31 » Читачі знову на «Книжковому пікніку в Березовому гаю»



12:25
Читачі знову на «Книжковому пікніку в Березовому гаю»
Коли дощить, багато на природі не почитаєш. Тож до сьогодні юні читачі ніяк не могли знову зібратися на традиційний літній «Книжковий пікнік в Березовому гаю» обласної бібліотеки для дітей – погода не сприяла. Але знову сонечко, і знову малеча разом з батьками читає і грає в улюбленому місці відпочинку чернігівців.
Наталія вперше привела сюди дитину. Мама каже, батьки з найменшого віку мають читати дітям книжки – казочки, віршики… «Якщо дитина не має спілкування з книжкою, то де ж тоді розгулятися її фантазії?» - каже Наталія.
А якщо діти читають разом? На природі? «Всі проблеми можна вирішити за допомогою книги», - вважає завідуюча відділом обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів бібліотеки Тетяна Тянутова. Вона з колегами підготувала для дітей велику програму – розважально-повчально-лікувальну. Так, саме лікувальну, адже на пікніку його учасники могли пройти сеанс казкотерапії за книжкою Наталії Чуб «Про сонну мишку і вередливу пилинку». Був і сеанс релаксації – є в обласній бібліотеці для дітей спеціальні книжки, за допомогою яких можна попрацювати над простими побутовими навичками – наприклад, вмінням шнурувати. Кажуть, дуже розслабляє. Чим не релаксація?
Діти були не просто учасниками, а організаторами дійства. Настя і Поліна влаштували такий собі «книжковий ланцюжок», по черзі читаючи ровесникам улюблені книги.
Можна було відчути себе і модельєром, вдягнувши в своєрідній творчій майстерні ляльку так, як тобі заманеться. А ще – разом з бібліотекарями пошукати веселі помилки в назвах відомих казок: «Кріт у чоботях» - це дійсно забавно.
Сподіваємося, наступна зустріч юних читачів на «Книжковому пікніку» відбудеться за тиждень. Місце те саме – Березовий гай. І час не змінюється – по вівторках з 10-ї до 12-ї. До зустрічі!









QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1108 | Додав: estet | Теги: Книжковий пікнік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0