Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Чернігів-моє місто! (літературно-краєзнавчий квест)



17:18
Чернігів-моє місто! (літературно-краєзнавчий квест)
Чернігівград – перлина давнини,
В літописі слов’янської культури.
На березі чарівної Десни,
Корінням вріс у стародавні мури.

Батьківщина для кожного з нас бере початок від тепла рідної домівки, тихої материнської пісні, чистої рідної мови. І хоч би де ми не перебували, куди б не пролягли наші нелегкі життєві дороги, ми завжди, хоча б у думках, повертаємось до рідних місць. Та щоб по-справжньому любити свій рідний край, його треба добре знати.
Чи добре ви знаєте своє місто? Пам’ятники природи і архітектури, людей, що народилися та живуть на нашій землі, вулиці, якими ви ходите щодня? Все це з’ясовували учні 29 школи 10-а класу, завітавши до нашої бібліотеки зі своїм класним керівником Басанко Іриною Віталіївною на захоплюючий літературно-краєзнавчий квест «Чернігів-моє місто!». Наші читачі розділилися на дві команди, кожна йшла своїм маршрутом за допомогою мапи з позначеними зупинками – «Золоверхий Чернігів», «Вулицями нашого міста» та «Вони прославили наш край». На кожній зупинці вони відповідали на запитання - отримували бонуси, проте дістатися наступної зупинки не так і легко – треба відгадати загадку і знайти підказку у схованці. На фініші підраховувалися бонуси і отримувалися призи. Виявилося, що діти дуже ерудовані, обізнані історією рідного міста. А це означає, що вони люблять свій Чернігів, гордяться ним!
А в нашій бібліотеці робота триває і ще багато цікавих задумів і творчих проектів. І ми запрошуємо всі школи міста до нас на вогник.
Відкриваймо світ разом!









QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 2023 | Додав: estet | Теги: Чернігівщина, квест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0