Головна » 2017 » Березень » 23 » Через книгу – до дитячих сердець. Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання



17:30
Через книгу – до дитячих сердець. Відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання
Тиждень читання дитячого
В березні ми відкриваємо,
Книжку, хвилюючись трішки,
Палко зі святом вітаємо.
Бібліотеки чекають
Друзів своїх, читачів,
Стежку до знань відкривають,
Безліч даруючи див…

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання.
На урочистості завітали відомі чернігівські письменники Тетяна Пакалюк та Василь Буденний, юні читачі, їх батьки, студенти ЧДПУ ім.Т.Шевченка. Це свято особливе тим, що у ньому взяли участь справжні юні таланти – переможці міських творчих конкурсів.
Це Ємець Марія, яка на міському конкурсі «Молоді таланти Чернігова» у номінації «Літературна творчість» отримала Гран-прі за власний вірш «Я народилась в Україні». Анюта Сусленко – фіналістка міського конкурсу «Читаюча родина 2016» вірить у казки й сама пробує їх складати. Третьокласник Дмитро Бригинець з 1 класу складає вірші. Поезія «Україна» у власному виконанні розчулила та вразила всіх присутніх, в тому числі і письменників.
Неабиякий інтерес викликав виступ дев’ятикласника Зіберта Даніла. Цей юнак кожен день розгадує секрети кубика Рубіка. Школярі були у захваті від його виступу.
Родзинкою свята стала вікторина по казках за участю Кота Кекса від біблоіо-кафе «Книжкова смакота». Книжкові гурмани з задоволенням розгадували його загадки.
Шквал аплодисментів та позитивні емоції викликав ансамбль народного танцю «Журавка» школи мистецтв (художній керівник Олефіренко Катерина Олексіїївна).
Тиждень дитячого читання в бібліотеці буде надзвичайно цікавим.
Для вас відбудуться:
Майстер-клас «Весняні фантазії»
Мікс улюблених журналів
Казкотерапія «Казки затишного лісу»
Бібліо-кафе «Книжкова смакота» запрошує на цікаве читання на будь-який смак. До вподоби стане відео-насолода «Шоколадна казка», книги З-Д-формату, мульт-десерт від Кота Кекса та книги, що розмовляють.
А ляльковий театр порадує виставою «Посміхнись і доброму навчись».

Цікавих канікул з книгою!













QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнський тиждень дитячого читання | Переглядів: 2320 | Додав: estet | Теги: тиждень книги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0