Головна » 2023 » Серпень » 25 » «Це моя Україна»: патріотичний марафон в Чернігівській обласні бібліотеці для дітей



12:55
«Це моя Україна»: патріотичний марафон в Чернігівській обласні бібліотеці для дітей
«Це моя Україна» - саме під такою назвою в бібліотеці відбувся патріотичний марафон, присвячений Дню Державного прапора та Дню незалежності України. Протягом Незалежного тижня відбулася низка патріотичних заходів, присвячених двом головним святам країни.

Бібліотека була розбита на три платформи, на яких дітей очікували розваги патріотичної тематики.

На локації для найменших читачів «Народилися ми в Україні» діти складали пазли «Пазли складай – Україну вивчай»; тут їх чекав аквагрим і наліпки-тату, діти розмальовували патріотичні книжечки. Завершенням програми ставали відвідини book-зони «Книжкового балу принцес», де, як завжди, відбувалося дефіле, уроки етикету та фотосесія, а також – патріотичні руханки, які дуже подобаються маленьким читачам.

Для старших читачів цілий тиждень працювала локація «Ми незалежності діти», на якій можна було ознайомитися з книжковими виставками «Синьо-жовтий символ незламності», «Героям слава» та «Україна понад усе». В арт-майстерні «Прикрашаємо прапор України» та майстерні патріотичних закладинок для книг прикрашали паперовий прапор. З задоволенням читачі приймали участь у настільних іграх «Все буде Україна», «Доброго вечора, ми з України», та складали пазли «Мандруємо Україною».

«Мистецькі барви нашої незалежності» - таку локацію було підготовлено у відділі мистецтв. До уваги читачів виставка «Гордість України – жінки-мисткині» (про жінок в українському мистецтві), виставка-експозиція «Чернігівщина автентична» та книжкова виставка «Книжкова скарбниця культури України». Читачі із задоволенням брали участь у майстер-класах «Обереги на добро. Лялька-мотанка з ниток» та «Троянди зі стрічок».

Кульмінацією Незалежного тижня став патріотичний флеш-моб «Вірю в Україну», учасники якого – перехожі і наші читачі - відповідали на питання, що для них незалежність, як вони святкують головне свято країни і яким бачать її майбутнє. Кожен з респондентів отримував у подарунок синю або жовту троянду з атласних стрічок, зроблену на наших майстер-класах.

Крокуємо разом до перемоги і працюємо задля нашого майбутнього!















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 117 | Додав: estet | Теги: День незалежності України, патріотичний марафон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0