Головна » 2024 » Серпень » 20 » "Це моя Україна" – благодійний захід, який об’єднав Чернігів



15:44
"Це моя Україна" – благодійний захід, який об’єднав Чернігів
24 серпня 1991 року сталася знакова подія – Україна проголосила свою незалежність. Ця дата назавжди вписана в історію нашої держави як символ вільної України. Однак, ця свобода далася нам нелегко. Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав життя за нашу землю. Сьогодні ми продовжуємо боротися за своє майбутнє, і кожен з нас може долучитися до цієї боротьби.

Саме з такою метою в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей відбувся благодійний захід "Це моя Україна", мета якого - зібрати кошти на ремонт автівки для 420 ОББС.

До концерту долучилися талановиті чернігівські артисти: актори Ігор Хонін, Світлана Вертебна, Олена Михайлова та юні таланти театру пісні "Забава". Їхні виступи зворушили до глибини душі кожного присутнього.

Для маленьких гостей свята були організовані різноманітні розваги: конкурси малюнків, анімація, ярмарок смаколиків. Діти з радістю виготовляли патріотичні браслети і троянди, а також брали участь у безпрограшній лотереї.

Завдяки спільним зусиллям учасників заходу вдалося зібрати 14 500 гривень на підтримку наших захисників. Кожна гривня наближає нашу перемогу!

Українська культура – це не просто розвага, це наша зброя. Сьогодні, коли наша країна переживає важкі часи, культура об’єднує нас і надає сил. Українська пісня, поезія, мистецтво – все це надихає нас на подвиги і підтримує бойовий дух.

Організатори щиро дякують усім, хто долучився до благодійного заходу: читачам бібліотеки, друзям, спонсору ТОВ "Артем" в особі Артема Акопяна та всім українцям за віру, незламність і єдність.

З Днем Незалежності, Україно!

Нехай наша країна буде вільною, мирною і процвітаючою!




















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 57 | Додав: estet | Теги: День Незалежності, благодійний концерт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0