Головна » 2023 » Травень » 22 » Бібліотечний порадник: Книга Джамії Вілсон «Відчуй свою силу: 23 кроки назустріч собі»



11:08
Бібліотечний порадник: Книга Джамії Вілсон «Відчуй свою силу: 23 кроки назустріч собі»
Ми розуміємо, що світ часто буває досить жорстким і складним: від потреби залагоджувати конфлікти з друзями, рідними й недоброзичливцями до необхідності мати справу з політикою, дискримінацією, хворобами та різними проблемами.

Саме тому популярне видання «Відчуй свою силу» Джамії Вілсон досліджує, як пізнати свої відчуття і таланти і як їм довіряти. За допомогою історій, образів, вправ, прикладів, ресурсів та вчинків, які ти можеш виконувати і читати у комфортному для себе темпі й, що найважливіше, саме так, як зручно тобі.

Книга «Відчуй свою силу» буде поруч, де б ти не був, і турботливо порадить, як тобі вчинити чи до кого звернутися. Це запрошення рухатися до своїх цілей – чи то великими стрибками, чи то дрібними кроками. Ця книжка стане другом, який любитиме тебе безумовно, а то й уявною сестрою чи братом, якщо ти – єдина дитина в сім’ї. Ти не самотній, навіть якщо іноді здається саме так.

Вважай цю книжку паперовим GPS, що допомагатиме тобі в навігації твоїми думками й почуттями. «Відчуй свою силу» завжди підтримає тебе, допоможе віднайти свою силу, наважитися бути собою і, можливо, навіть змінити світ.

- Знищи свій страх! Вийди із зони комфорту, аби виразити себе.
- Піднімайся! Підтримуй своїх!
- Не вписуєшся? Торуй новий шлях!
- Вчися на помилках. Вставай після провалів, невдач та інших катастроф.
- Говори правду. Знай свої права і користуйся ними.
- Потребуєш невідкладної допомоги? В Україні існує Національна дитяча «гаряча лінія», куди неповнолітні можуть звертатися у кризових ситуаціях. ЇЇ телефони: 116 111, 0 800 500 225, або шукай сторінку у Фейсбуці.
- Тебе дражнять чи цькують однолітки? Існує «гаряча» телефонна лінія щодо булінгу – 116 000.
- Маєш запитання щодо свого тіла чи стосунків? Не соромся зателефонувати на Кризову телефонну лінію кохання за номером 412 82 18 чи за телефоном довіри Медико-психологічної лінії 099 178 99 11

Не забудь: ти можеш створити власну організацію, якщо ті, що вже існують, тобі не підходять. Є чимало людей, які поділяють твої думки.

Сяй яскраво і не вигоряй!
Дізнайся, як відчути свою силу разом з Джамією Вілсон!
Читай і пам’ятай: ЧИТАННЯ КНИГ – найкращий засіб від турбот, тривожності і стресу!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 194 | Додав: estet | Теги: Вілсон Дж. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0