Головна » 2024 » Травень » 27 » БібліоОскар-2024: свято шанувальників книги!



10:27
БібліоОскар-2024: свято шанувальників книги!
24 травня в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих читачів, друзів, партнерів, волонтерів бібліотеки та найкращих родин, що читають – «БібліоОскар-2024».

У затишній залі зібралися номінанти та гості, щоб відзначити тих, хто несе світло знань, щиро любить книгу та передає цю любов дітям. Це люди, які захоплюються читанням, вивчають історію, черпають натхнення з поезії. Їхні імена золотими літерами вписані в історію нашої бібліотеки.

У номінації "НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ" нагороджено:

- Кривченка Платона;
- Спіцину Євгенію;
- Татаренко Ілону;
- Костюка Романа.


Юні книголюби здобули перемогу завдяки своїй щирій любові до читання, прагненню до знань та активній участі у бібліотечних заходах.

У номінації "РОДИНА, ЩО ЧИТАЄ" перемогли:

- Родина Потапчуків та родина у складі Вакуліної Надії Михайлівни та Паляниці Антона та Ольги Леонідівни.

Ці сім'ї є чудовим прикладом для наслідування, адже вони прищеплюють своїм дітям любов до книги та цінність знань.

З шаною і вдячністю небайдужим людям, які разом з колективом бібліотеки працюють для дітей, відбулося нагородження у номінації "ПАРТНЕРСТВО ЗАРАДИ ДИТИНИ". Почесними грамотами відзначено:

- Замай Людмилу Михайлівну - директора Департаменту культури і туризму національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації
- Корецьку Світлану Михайлівну - учительку фізкультури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №29, класного керівника 9 класу
- Сторожеву Ірину Валеріївну - вчителя початкових класів загальноосвітньої школи І ступеня №25


Завдяки співпраці партнерів з бібліотекою створюється сприятливе культурне та освітнє середовище для дітей, підтверджується важлива роль бібліотек як центрів культурних та освітніх ініціатив.

Друзі бібліотеки – це ті, хто вірить у силу слова та знає, що книга може змінити світ. У номінації "Друг бібліотеки" нагороджено:

- Медійну компанію "ЧЕline" за плідну співпрацю та висвітлення бібліотечних заходів;
- Вертебну Світлану Петрівну - чернігівську підприємницю, волонтерку і співачку;
- Ігоря Хоніна - співака і волонтера.


Ці люди щиро вірять у нашу справу, діляться своїми талантами та ресурсами, допомагають творити дива для дітей.

У номінації "РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ" нагороджено Войтеха Павла Михайловича - волонтера Благодійної організації "Єдиний волонтерський центр".

З 15 серпня 2022 року бібліотека разом з Єдиним волонтерським центром розпочала акцію допомоги бійцям Збройних сил України «Плетемо Перемогу», завдяки якій вже сплетено понад 160 сіток, що зберегли багато життів.

Присутніх вітали начальник відділу культурного розвитку Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Нагорний Олександр Миколайович, директорка Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Клюй Тамара Миколаївна, партнери і друзі також долучилися до слів подяки і шанування книги і бібліотеки.

Свято пройшло тепло і затишно, об'єднавши справжню бібліотечну родину, яка любить книгу, читання і свою Батьківщину, наближаючи нашу перемогу.
















QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Переглядів: 86 | Додав: estet | Теги: Бібліо-Оскар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0