Головна » 2014 » Травень » 15 » «Бібліо-Оскар 2014» в Чернігові



14:42
«Бібліо-Оскар 2014» в Чернігові
Обласна бібліотека для дітей вдруге провела урочисту церемонію нагородження найкращих, найдопитливіших читачів – «Бібліо-Оскар 2014», на яку запросила вірних друзів бібліотеки – дітей, підлітків, батьків, вчителів, партнерів.
Переможці відзначені в 4-х номінаціях. В номінації «Кращий читач року» відзначені: Піддубна Карина (25 школа, 4 кл.), Осипенко Єлизавета (29 школа, 4 кл.), Корицька Анастасія (29 школа, 8 кл.), Брика Ірина (30 школа, 7 кл.), Надточій Андрій (Інформаційно-технологічний ліцей №16, 9 кл.). В номінації «Читаюча родина» нагороджена родина Рекрутченків за виховання синів справжніми книголюбами. А в номінації «Друзі бібліотеки» відзначені: Департамент культури і туризму, національностей та релігій за сприяння всім цікавим починанням бібліотеки та найактивніші читачі 2-А класу школи №27 з класним керівником Глушко Оленою Олександрівною за участь у багатьох творчих акціях бібліотеки, а також Басанко Ірина Віталіївна, вчитель 29 школи за багаторічну співпрацю з бібліотекою. У новій номінації «Партнерство заради дитини» бібліотека відзначила редактора обласного телебачення Ярмоленко Нелю Рафаїлівну за підтримку читання дітей і підлітків Чернігівщини.
Бажаними гостями свята стали учні Киїнської сільської школи Чернігівського району, давні друзі бібліотеки. Вітав переможців, гостей свята прекрасними танками танцювальний колектив «Каприз» Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді (керівник Чирик Наталія). Тепло і щиро співав соліст вокального класу-студії «Натхнення» обласного Палацу дітей та юнацтва Кирило Топорков (керівник Сергій Царевський).
Свято було добрим і теплим, з вітальним словом директора бібліотеки Тамари Клюй, з червоною доріжкою для номінантів, з подарунками, навіть спеціальними медалями від «Бібліо-Оскара». Воно доводить всім – і дорослим, і маленьким: читати (формат не має значення) – означає бути успішним!





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1741 | Додав: estet | Теги: бібліотека Островського, Бібліо-Оскар 2014 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0