Головна » 2023 » Квітень » 18 » Бережіть здоров’я змолоду! Квест «Твоє здоров’я – твій вибір»



12:57
Бережіть здоров’я змолоду! Квест «Твоє здоров’я – твій вибір»
Ох і гамірно було в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей! А все тому, що до нас на гру завітали учні шостого класу однієї зі шкіл міста. Дві команди прийшли поборотися за перемогу. Неочікувано запеклою виявилася боротьба – потрібно було виконати завдання першими та набрати якомога більше балів! Кожна команда на чолі зі своїм капітаном по черзі відвідали чотири станції: «Розумну», «Спортивну», «Корисну», «Безпеки». Завдання на всіх станціях були різними, але об’єднаними спільною темою – здоров’я.

 Як зберегти здоров’я змолоду і дожити до глибокої старості без хвороб? Чи містять фрукти і овочі необхідні для організму вітаміни?
 Скільки потрібно пити на день води людині для нормального функціонування?
 Який вітамін утворюється під впливом сонячного проміння в нашому організмі?
 Скільки часу можна проводити перед монітором, щоб не зашкодити своєму здоров’ю?
 Який найдієвіший та найпростіший засіб профілактики захворювань організму?
 Що потрібно робити, щоб уникнути ризиків заразитися корона вірусною хворобою?
 Яким є найкращий відпочинок для мозку?


На ці та інші запитання відповідали діти в грі «Без права на помилку» на станції «Розумна». А ще шукали відповідь на питання про корисне харчування в грі-пошуку «Підкаже книга».

На станції «Спортивна» школярі гарно розім’ялися, виконавши завдання для капітанів «Фізкультхвилинка», а для команди була весела гра-пантоміма «Відгадай вид спорту». На станції «Корисна» учні зіграли в гру «Супермаркет», де розкладали макети різних продуктів до двох коробок – «корисне» та «не корисне». «Станція Безпеки» нагадала дітям про те, що в країні, на жаль, триває повномасштабна війна і після російських окупантів залишилася велика кількість вибухонебезпечних предметів, які становлять реальну загрозу для всіх. Учні розгадували загадки на тему мінної безпеки та отримували нові знання.

Сподіваємося, ця зустріч виявилася цікавою для школярів, та будемо раді бачитися знову, знову і знову в стінах нашої бібліотеки!










QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 152 | Додав: estet | Теги: здоров'я, квест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0