Головна » 2023 » Квітень » 20 » Аварія на Чорнобильській АЕС. Питання і відповіді: Зустріч з ліквідатором в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей



17:21
Аварія на Чорнобильській АЕС. Питання і відповіді: Зустріч з ліквідатором в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей
До Дня Чорнобильської трагедії Чернігівська обласна бібліотека для дітей спільно з Навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області організувала зустріч старшокласників з безпосереднім учасником подій 37-річної давності, ліквідатором аварії на Чорнобильській АЕС, ветераном пожежної охорони Прядком Георгієм Петровичем.

Григорій Петрович з перших днів аварії разом з іншими пожежниками робив усе можливе і неможливе, щоб побороти страшну пожежу, подолати наслідки аварії. Діяли, як зазначив ліквідатор, з повним усвідомленням обов’язку і бажанням врятувати людей.

Учасників цієї зустрічі в бібліотеці ще не було на світі, коли сталася найбільша в історії людства екологічна катастрофа – Чорнобильська аварія. Але вони повинні знати і усвідомлювати, що від їхніх знань та освіченості залежить майбутнє планети і навіть життя на Землі. Саме такі зустрічі допомагають дітям і молоді дізнатися правду про важливі події в Україні.

Чорнобиль – це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Уклінно дякуємо всім, хто жертвуючи своїм здоров’ям і життям врятував нас, Україну, людство.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 125 | Додав: estet | Теги: Чорнобильська АЕС, Прядко Г.П., ліквідатори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Квітень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0