Головна » 2020 » Червень » 3 » Арт-видавництво «Чорні вівці» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)



08:34
Арт-видавництво «Чорні вівці» (Віртуально-інформаційний проєкт «Новинки від видавництв»)
Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» – це проект Святослава Померанцева, Василя Дроняка та Христі Венгринюк. Засновано наприкінці 2015 року в Чернівцях.

Назва видавництва пов’язана з легендою про походження топоніму "Чернівці": місто назвали так після того, як засновники поселення побачили чорних овець, що паслися в тій місцині. В багатьох мовах це словосполучення тотожне фразеологізму «біла ворона». Видавництво не боїться виділятися, тому сміливо представляє світові свій нестандартний, оригінальний підхід до дитячої книги.

Ще одна особливість видавництва — чорні овечки є в кожній книжці, їхня кількість вказує на рекомендований вік читача.

Серед авторів, з якими співпрацюють «Чорні вівці» – Ервін Мозер (Австрія), Ейтан Борітцер, Оксана Лущевська (США); Кріс Рідделл (Велика Британія), Аґнешка Стельмашик (Польща), Вольф Ерльбрух (Німеччина), Франц Голер (Швейцарія), Леннарт Гельсінґ (Швеція), Кім Фупц Окесон (Данія), Сергій Жадан, Ірена Карпа, Галина Вдовиченко, Юрій Винничук, Лариса Ніцой, Анатолій Дністровий, Христина Лукащук, Андрій Тужиков (Україна) та ін.

Дитяче арт-видавництво «Чорні вівці» спеціалізується на арт-буках, цікавих книгах з сучасними ілюстраціями та книгах-білінгвах. Невеликі за обсягом тексти супроводжуються яскравими, оригінальними, позитивними ілюстраціями. Такі книги створюють простір для дитячої фантазії, гри, роблять читання приємним, цікавим, звичним процесом, важливим типом комунікації.




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Новинки від видавництв | Переглядів: 484 | Додав: estet | Теги: чорні вівці, видавництво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0