Головна » 2022 » Липень » 28 » Анонс онлайн-проєкту «Що я скажу Солдату Перемоги»



13:30
Анонс онлайн-проєкту «Що я скажу Солдату Перемоги»
Національна бібліотека України для дітей ініціює серед дітей України національно-патріотичний рух підтримки захисників «Що я скажу Солдату Перемоги».

Це онлайн-проєкт, який передбачає написання дітьми з усіх куточків України та з-за кордону невеличких авторських віршів, есе, листів, роздумів, звернених до захисників.

Кінцева мета – видання за підтримки благодійників друкованої збірки дитячих робіт. Цей проєкт покликаний об’єднати дітей і дорослих – патріотів, які душею і серцем люблять Україну і все українське.

Друзі, пропонуємо вам зафіксувати свої роздуми або емоції, мрії та побажання, які ви відчуваєте у ці воєнні часи. Запишіть це українському воїну у формі листа чи листівки, есе або складіть вірш.

Свої твори надсилайте на сторінку бібліотеки у фейсбук у повідомленнях із хештегом #ЩоЯскажуСолдатуПеремоги або на електронну пошту socio-cultural@ukr.net.

Можна також намалювати малюнок як додаток до свого листа, сфотографувати його і долучити до тексту. Всі ваші тексти та малюнки будуть опубліковані на інтерактивній дошці «Що я скажу Солдату Перемоги» та доступні на сайті бібліотеки.

Ви можете це зробити самостійно (натисніть на знак «+» у нижньому правому кутку екрану), а ваша публікація стане доступною після погодження модератором. Ви також можете ставити вподобайки іншим авторам робіт.

Акція триватиме до завершення військової агресії. Експерти з числа військових, письменників та бібліотекарів відберуть найкращі та змістовніші дитячі дописи, які увійдуть до друкованої збірки «Що я скажу Солдату Перемоги».

На знак подяки військовослужбовцям за мужність і героїзм, надійний захист рідної землі, подвиги, які щоденно наближають довгоочікувану Перемогу, читачі з різних куточків України на прохання бібліотеки долучилися до запису мотиваційного відеоролика «Ми дякуємо, любимо, чекаємо!». Перегляньте це відео та надихніться й ви на створення своєї подяки!






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Наші конкурси | Переглядів: 385 | Додав: estet | Теги: рух підтримки захисників, ЩоЯскажуСолдатуПеремоги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Липень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0