Головна » 2014 » Жовтень » 1 » 30 вересня Всеукраїнський День бібліотек - день відкритих дверей!



12:07
30 вересня Всеукраїнський День бібліотек - день відкритих дверей!
Бібліотека – море книг.
Бібліотека – храм науки.
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!

30 вересня - особливий день для всіх, хто любить книгу, ходить до бібліотеки або працює в ній. Це Всеукраїнський День бібліотек! А для нас цей день – чудова нагода вітати колег та відкривати двері нашим читачам і друзям.
З нагоди свята програма Дня особлива та насичена різноманітними заходами. Святковий настрій створили в бібліотеці наші найменші читачі – дошкільнята. Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів влаштував для них екскурсію. Бібліо-кафе «Книжкова смакота» ( на базі читального залу відділу) запропонувало перегляд власного рекламного ролика. Захоплення у дітлахів викликали книжка-подушка «Почему идет дождь» та віртуальний перегляд книг 3D-формату «Динозаври оживають» та «Мир фей». Дуже всім сподобався господар Бібліо-кафе – Кіт Кекс. Ласували учасники свята мульт-десертом «Сімейка Барбоскіних».
Всі – і дорослі, і діти – залишилися задоволеними святом та осінніми подаруночками на згадку. У свято чи в будній день двері бібліотеки відчинені для всіх!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 1302 | Додав: estet | Теги: День бібліотек, бібліотека ім.М.Островського | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 3
Користувачів: 1
estet