Головна » 2023 » Серпень » 29 » 29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули за Незалежність



12:29
29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули за Незалежність
Сьогодні День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. День встановлений «На підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві...» відповідно указу Президента від 23 серпня 2019 року.

У Чернігівський обласній бібліотеці для дітей акцією «Сонях пам’яті» вшанували героїчний супротив полеглих захисників, їхню жертовність в ім’я майбутнього вільної України. З метою збереження пам’яті про загиблих земляків відкрилася виставка-меморіал «Загиблі герої Чернігівщини».

Кожен відвідувач бібліотеки зможе дізнатися про борців за волю і свободу України у війні з росією з 2014 року. Вони віддали своє життя, щоб захистити Україну і дати можливість жити нам. Ми ж повинні зберегти і гідно вшанувати пам’ять про них. Та головне – передати її нашим дітям, майбутнє яких можливе завдяки нашим героям. Пам’ятаємо кожного, хто не повернувся з поля бою, захищаючи рідну землю. Вічна слава і шана Героям!











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 106 | Додав: estet | Теги: захисники України, соняхи, день пам'яті | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Серпень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0