Головна » 2020 » Лютий » 14 » 14 лютого – Міжнародний день дарування книг



13:25
14 лютого – Міжнародний день дарування книг
Чернігівська обласна бібліотека для дітей уже вкотре долучилася до Міжнародної акції дарування книг. Саме в цей день маленький хлопчик, син засновниці відомого сайту дитячої книги Delightful Children’s Books у США Еммі Бродмур, запитав у матері, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги?
А й справді, 14 лютого всі ми святкуємо День святого Валентина, даруємо один одному любов і дружбу. Чому б разом з «валентинкою» не подарувати найближчим і знайомим, рідній бібліотеці і всім-всім, хто обожнює читання, найцінніший подарунок – книгу! Так і було засновано це свято.
Працівники бібліотеки дарували книги нашим друзям – вихованцям обласного центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження». Діти і батьки були у захваті від розмаїття нових дитячих книжок, які з любов’ю дарувалися їм. Емоції переповнювали дітей, коли вони розглядали яскраві, цікаві, пізнавальні книги, кожен узяв книгу на свій смак і уподобання. А бібліотекарі отримали задоволення від спілкування і від тієї маленької доброї справи, яка зробила щасливими дітей.







QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 555 | Додав: estet | Теги: дарування книг, Відродження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
Lyubka79