Головна » 2023 » Березень » 23 » "Непереможна і єдина читацька Україна". Відкриття Тижня дитячого читання-2023 в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей



16:05
"Непереможна і єдина читацька Україна". Відкриття Тижня дитячого читання-2023 в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей
Весна – час надій і сподівань, пробудження природи, яскравих фарб і тепла. З початком весни хочеться привітати усіх та подарувати весняний настрій!

Ось і в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей дарували гарний настрій і, звісно, подарунки, адже сьогодні розпочався традиційний Всеукраїнський тиждень дитячого читання під гаслом «Непереможна і єдина читацька Україна!».

На гостину до бібліотеки прийшли наші читачі, діти і дорослі, а відкрили тиждень любителів книги і читання наші давні друзі – Чернігівський обласний театр ляльок імені Олександра Довженка.

Веселі пригоди казкових персонажів, пісні і розваги чекали гостей тижня. Діти були у захваті від побаченого лялькового дійства.

На завершення, за ініціативи організаторів акції «Українським дітям – українську книгу» читачі бібліотеки отримали в подарунок нові сучасні українські книги.

Отже, Тиждень читання стартував яскраво і весело, закликаючи юних читачів до неймовірних пригод в бібліотеці і читання!

Чекаємо вас у нашій книгозбірні!




























QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Всеукраїнський тиждень дитячого читання | Переглядів: 1390 | Додав: estet | Теги: Тиждень читання_2023 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0