Головна » 2022 » Грудень » 7 » Врятуй себе і допоможи іншим: перша психологічна допомога. Практичне заняття-тренінг з чернігівським психологом Анною Половинник



11:05
Врятуй себе і допоможи іншим: перша психологічна допомога. Практичне заняття-тренінг з чернігівським психологом Анною Половинник
Україна зараз перебуває у стані війни з рф. Через обстріли ракетами та дронами критичної інфраструктури нашої країни, відключення світла в будинках і на вулицях, постійну тривогу за своїх рідних і близьких, життя в очікуванні якоїсь наступної провокації зі сторони ворога ми потребуємо допомоги, перш за все, психологічної.

До Чернігівської обласної бібліотеки для дітей завітала наш друг і порадник – практичний психолог Анна Половинник. Чергове заняття-тренінг «Врятуй себе і допоможи іншим: перша психологічна допомога» продовжує цикл занять «Практична психологічна допомога під час війни».

Зустріч пройшла під гаслом «Якщо тобі потрібна рука допомоги, пригадай про те,що в тебе вже є дві руки» (Носсрат Пезешкіан).

Учасники тренінгу з задоволенням опановували теоретично і застосовували практично прийоми стабілізації свого стану та різні запропоновані Анною Половинник практики:

• практика роботи з тривожністю;
• практика роботи із страхом;
• практика роботи із панікою, панічною атакою;
• практика роботи з агресією;
• практика роботи з безпорадністю.


Зустріч пройшла в невимушеній атмосфері і виявилась цікавою і корисною. Проговорили чого не можна робити під час першої психологічної допомоги та вимоги до того, хто її надає.

Приємно вразило, коли після першої зустрічі з психологами в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей, до Cлужби турботи про психічне здоров’я Благодійного фонду «Право на захист» почали звертатися люди за допомогою, то на запитання, звідки ви про нас дізнались, була відповідь: «У бібліотеці».

І як сказала психолог: «Допомагати іншим може будь-яка людина без психологічної освіти, але яка пройшла спеціальні навчання». Тож і надалі будемо навчатися, а тренінгові заняття будуть продовжуватися.





QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 144 | Додав: estet | Теги: психолог, Половинник А., психологічна допомога, тренінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0