Головна » 2022 » Грудень » 12 » «Сторінки світу» Кая Маєра – фентезі, у якому долі героїв переплітаються з долями книг



11:16
«Сторінки світу» Кая Маєра – фентезі, у якому долі героїв переплітаються з долями книг
Чому фантастика нас так захоплює? Все просто: вона дає нашій фантазії простір для маневру. Читаючи фантастичні книги ми самі певною мірою стаємо їх частиною, переміщуючись разом із головними героями в просторі і часі та відкриваючи для себе нові світи.

Запрошуємо поринути у світ фантастики разом з героями книг Кая Маєра «Сторінки світу». Книги для середнього і старшого шкільного віку від Видавництва Ранок.

«Сторінки світу». Книга 1. «Простір бібліомантії»

Перший том із фентезі-циклу популярного німецького письменника розповідає про світ, у якому долі героїв переплітаються з долями книг. Книги допомагають здійснювати миттєві переміщення в просторі, спілкуватися поза часом, а особливі серед них, Книги душі, наділяють обраних здатністю до книжкових чарів – бібліомантії. Герої переміщуються з реальності в химерний простір фантастичних книгарень і дивних форм книжкового життя, знайомляться, борються за справедливість і шукають своє місце на сторінках світу.

«Сторінки світу». Книга 2. «Нічна країна»

Фурія Саламандра Ферфакс, опанувавши основи книжкової магії та знайшовши власну Книгу душі, продовжує шукати свого шляху у світі бібліомантії. Світі, де книги стають предметом жадання, переміщують людей крізь простір і час та дають велику владу. Дівчина, її дзьобата книга й друзі наблизяться до таємниць, які приховують Багряна зала та Святилище. І в цій історії їм доведеться протистояти потужним ворогам, бо різні клани борються за доступ до осередку сили...

Книги Кая Маєра чекають своїх читачів у Чернігівській обласній бібліотеці для дітей. Гайда в бібліотеку за новинками!




QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Творці і твори | Переглядів: 176 | Додав: estet | Теги: Маєр К. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Грудень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0