Головна » 2023 » Березень » 31 » «Підтримуємо бібліотеку. Найкращі українські видавництва»: Зустріч з директором видавництва «Фоліо» Олександром Красовицьким



15:34
«Підтримуємо бібліотеку. Найкращі українські видавництва»: Зустріч з директором видавництва «Фоліо» Олександром Красовицьким
Тиждень дитячого читання в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей завершився цікавою зустріччю. До найстарішої в Україні дитячої книгозбірні завітав директор та головний редактор «Видавництва Фоліо» - Олександр Красовицький.

Зустріч розпочалася з екскурсії по бібліотеці, яка вразила і захопила гостя, адже не кожна бібліотека може похвалитися 125-річною історією, яскравими виставками, і вишуканим інтер’єром, який нікого не залишає байдужим.

Творча зустріч з видавцем провідного видавництва України пройшла у невимушеній атмосфері цікавості, пізнання і радості спілкування.

До видавничої справи Олександра Красовицького привела любов до книги і бажання видавати те, чого нема на книжковому ринку, те, що хочеться прочитати.
Видавничою справою пан Олександр займається вже 33 роки і сьогодні «Видавництво Фоліо» - одне з найкращих та найбільших українських видавництв.

Присутні на зустрічі дізнавалися про проблеми українського книговидання, принципи, за якими видаються книги, перспективи його розвитку, вагомість на цьому ринку саме дитячої літератури, яка так необхідна сучасній дитині.

Олександр Красовицький розповів, що на даний час зріс попит на книги українських авторів 20-30-хх років ХХ сторіччя, історичні видання та книги іноземною мовою. Що і відбилося у діяльності видавництва.

На завершення, наш гість подарував Чернігівській обласній бібліотеці для дітей 100 нових книжок українських і зарубіжних авторів, в тому числі і іноземними мовами.

Зустріч видалася насиченою, цікавою і такою важливою для нашої бібліотеки і читачів.

Щиро дякуємо Олександру Красовицькому за отримані подарунки і радість спілкування. Чекаємо на нові зустрічі!











QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Події | Переглядів: 128 | Додав: estet | Теги: Красовицький О., Фоліо, видавництво Фоліо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Березень 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0