Головна » 2022 » Травень » 27 » «Крута фізика» і фокуси Шаленого Професора - розважально-пізнавальний проєкт. Шеддад Каид-Салах Феррон «Квантова фізика».



10:52
«Крута фізика» і фокуси Шаленого Професора - розважально-пізнавальний проєкт. Шеддад Каид-Салах Феррон «Квантова фізика».
Книга «Квантова фізика» простою мовою описує досліди, експерименти, закони та грандіозні відкриття вчених-фізиків зі всього світу.

Під час читання дитина пізнає дивовижний світ складної науки: від законів Ньютона та таблиці Менделєєва до кота Шредінгера та можливості телепортації. Легке викладання, деталізовані ілюстрації та доречний гумор роблять тему квантової фізики цікавою та зрозумілою навіть для молодших школярів. Дидактично викладений текст, викличе пізнавальний інтерес у читачів, а дотепна інфографіка пояснить складні явища. Це ідеальна книжка для знайомства з наукою. Книга дуже гарна, велика і цікава! На кожній сторінці великі гарні ілюстрації!

Книга цього ж автора «Теорія відносності» також викликає неабиякий інтерес. У книжці «Теорія відносності» Альберт Айнштайн і його помічниця Аліса пояснюють дітям дивні речі, що кояться у Всесвіті. Нелегко збагнути, що час, простір і навіть маса не є чимось сталим – вони залежать від спостерігача й систем відліку! Але тут про все це розповідають дуже просто. Завдяки зрозумілим прикладам і наочним ілюстраціям дослідів збагнути світ відносності зможуть навіть молодші школярі.



Ну і як завжди – веселі фокуси від шаленого професора.






QR-код посилання на сторінку.
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.




Категорія: Корисно знати | Переглядів: 307 | Додав: estet | Теги: фізика для дітей, шалений професор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Наші сторінки
сторінка Фейсбуку Чернігівська обласна бібліотека для дітей Твіттер Чернігівська обласна бібліотека для дітей
E-Книжки
Меню сайту
Вітаємо

Дорогі друзі!

Шановні читачі і поки ще не читачі нашої бібліотеки! Нам вже 120, ми – найстарша дитяча бібліотека в Україні. І водночас – одна з найсучасніших. Кожна дитина, кожна родина може отримати в нашій бібліотеці те, що потрібно – від рідкісних видань і бестселерів дитячого книжкового ринку до сучасних технологій для роботи в світових інформаційних системах. Адже шлях до успіху пролягає через бібліотеку. «Читай – дивуйся, пізнавай!»

З повагою
директор бібліотеки
Тамара Клюй

Календар
«  Травень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Форма входу
Логін:
Пароль:
Мистецький простір

Про Мову

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0